Novi VIDI 290: Veliki usporedni test pametnih satova, čišćenje PC-a i boostanje Wi-Fi mreže

Novi VIDI 290: Veliki usporedni test pametnih satova, čišćenje PC-a i boostanje Wi-Fi mreže

VIDI broj 290

U novom broju časopisa Vidi koji je trenutačno u prodaji testirali smo najboljih 11 pametnih satova. Uz to donosimo veliki vodič za napredno čišćenje računala i veliku temu o boostanju Wi-Fi signala

Kao što možete vidjeti, COVID-19 nije zaustavio naš tim u izradi novog broja časopisa VIDI br. 290 koji možete pronaći na svim kioscima u zemlji.

Čak što više, ovoga smo se puta posebno potrudili naše teme, testove i priče posebno osnažiti sadržajima koji ukazuju da se svijet IT-a zbog korone nije prestao okretati i da nam dolaze nove uzbudljive tehnologije i proizvodi koji osiguravaju razvoj naše tehnološke budućnosti u kojoj se stalno događaju dinamičke promjene.

Među sadržajima novog broja izdvajamo:

Usporedni test: Pametni satovi

VIDI 290 pametni satovi VIDIClanakVelika

Veliki test 11 najboljih pametnih satova s našeg tržišta i vodič kroz njihove pametne i fitness mogućnosti.

 

 Veliko proljetno čišćenje računala

VIDI 290 proljetno ciscenje racunala VIDIClanakVelika

Desktop računalo potrebno je održavati i barem jednom godišnje napraviti "servis". U našem vodiču donosimo jednostavne i napredne savjete za proljetno čišćenje računala.

 

Nabrijavanje Wi-fi mreže

VIDI 290 Wi Fi mreze VIDIClanakVelika

Naša tema će vam otkriti kako idealno postaviti Wi-Fi mrežu, dobiti bolji signal u cijeloj kući i kako se pobrinuti za sigurnost. Donosimo i radionice za poboljšavanje performansi rutera, kao i opširni tutorial za VPN.

 

Day After - tehnologija poslije pandemije 

VIDI 290 Day After VIDIClanakVelika

Posljedice COVID-19 epidemije već su izražene u IT svijetu. Kako će svi ovi događaji utjecati na tech sektor nakon pandemije pokušali smo otkriti uz niz stručnjaka iz vrha hrvatskog ICT svijeta.

 

Hardver test: Huawei P40 Pro

VIDI 290 Huawei P40 Pro VIDIClanakVelika

Samo par dana nakon predstavljanja detaljno smo testirali novi Huaweijev flagship telefon. Fokus novog modela i dalje je na kameri, pa provjerite naše testne fotografije.

 

How TO: Project Vidi X - Wi-Fi skener

VIDI 290 VIDI Project X WiFi skener VIDIClanakVelika

Obzirom da Project X mikroračunalo u sebi ima Wi-Fi modul, u ovom smo projektu iskoristili njegove mogućnosti kako bismo napravili skener za Wi-Fi mreže.

 

Programiranje: Microsoft Visual Studio 2019

VIDI 290 Microsoft Visual Studio 2019 VIDIClanakVelika

U našoj programerskoj temi saznajte zbog čega Visual Studio donosi veću udobnost u razvoju aplikacija i zbog čega ga smatraju razvojnim alatom za predstojeće godine.

 

Hardver test: Samsung Space monitori

VIDI 290 Samsung Space Monitori VIDIClanakVelika

Samsung je predstavio nove monitore specijalno dizajnirane kako bi se minimizirao prostor koji zauzimaju, a mi smo testirali dva modela.

 

Najave igara - Iron Harvest i Desperados III

VIDI 290 najave igara Iron Harvest VIDIClanakVelika

Koronom nisu previše pogođene game-developerske tvrtke koje su i prije pandemije navikle na rad od kuće, pa igre koje ovom prilikom najavljujemo stižu prema planiranom rasporedu.

 

Hardver test: Samsung Galaxy S 20+

VIDI 290 Samsung Galaxy S20 VIDIClanakVelika

Srednji od tri nova Samsungova premium telefona donosi zanimljiv sustav kamera i za mnoge idealan omjer veličine i mogućnosti.


Uživajte u čitanju novog broja i dalje s razmakom i oprezom. VIDImo se!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.