Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds

Puno tehnologije u malenom paketu

Samsung se odrekao ActiveX linije te nove Buds slušalice pridružio u Galaxy liniju proizvoda, sa novim privlačnim dizajnom i naravno novim funkcijama.

Buds su najnovije slušalice od Samsunga, a dizajnirane su kao savršen dodatak vašem novom Galaxy S10 mobitelu. Samsung je imao jednostavan cilj: približiti iskustvo korištenja Appleovih slušalica Androidu, točnije vlastitim mobitelima, pojednostavljujući proces prvog povezivanja, kao i korištenje. Tako jednostavno imajte svoj Galaxy uređaj ispred sebe i pored njega otvorite kutijicu sa slušalicama.

Tada će vas smartphone pitati želite li se povezati sa Samsung Buds slušalicama, a vi morate samo odabrati Da i spremni ste za slušanje glazbe kroz nekoliko trenutaka. Smatramo da je Samsung uspio u svojoj namjeri jer se i jednostavnim pospremanjem slušalica, ili odlaganjem na stol veza gasi kako bi se baterija sačuvala.

Isto tako, kada slušalice vadite iz kutijice i stavljate ih u uši, za to vrijeme će se već povezati sa mobitelom i biti spremne za korištenje. Aplikacija za slušalice je daleko dogurala u usporedbi sa ActiveX modelom, te je vrlo pregledna i jednostavna za korištenje. Pokazuje vam stanje baterije svake slušalice, daje brzu prilagodbu dubokih tonova, te naravno funkciju propuštanja vanjskih zvukova.

 

galaxy buds2

Kontrola vanjskih zvukova pomoću mikrofona te slušanje vanjskih zvukova uz glazbu za nas su imali miješane rezultate, ovisno o tome prepoznaje li slušalica što se oko vas događa. Iz tog pogleda, još nitko po našem mišljenju nije nadmašio Sonyjev softver, iako oni nemaju noviju ponudu.

Samsung je ovu priliku iskoristio i za prijelaz na Bluetooth 5.0 standard što se vrlo jasno primijeti po kvaliteti signala slušalica koji nam se nije prekidao, sve dok nismo otišli poprilično daleko od mobitela. Tu su još i senzori za detekciju kada su slušalice u uhu, a kada su odložene te naravno senzor dodira za jednostavno upravljanje. Jednostavnim dodirima mjenjate glazbu, pauzirate, zovete svog omiljenog asistenta Bixbyja ili pokrećete funkciju koju ste sami definirali.

Tu je po nama i maleni minus, a to je da slušalice nemaju apsolutnu Bluetooth glasnoću. Drugim riječima, glasnoćom upravljate preko mobitela, ali i preko slušalica, te ćete obje postavke staviti na max za maksimalnu glasnoću. Novi korisnici mogli bi prije nego što to otkriju biti nezadovoljni glasnoćom slušalica koja je inače sasvim solidna.

 

galaxy buds3

Kako je to jasno istaknuto i na samom uređaju, zvuk je prilagodila renomirana audio firma AKG te smo se i sami u to uvjerili. Svi zvukovi mogu se jasno raspoznati, te i pri maksimalnoj glasnoći, duboki tonovi za koje možete imati i osjećaj da dolaze iz većeg izvora ne ometaju primjerice zvuk gitare ili samog pjevača. Visoki tonovi također se ne režu, već su jasni te se lagano raspoznaju. Ovo su bez sumnje najbolje Samsungove slušalice do sada koje konkurenciji zadaju standard koji se očekuje.

Kada smo rekli da su slušalice idealne za vaš novi S10, Samsung se pobrinuo da ta rečenica bude doslovna. Tako novo izlazno bežično punjenje na Samsungu radi apsolutno savršeno na slušalicama koje puni solidnom brzinom, premda su gubici u prijenosu energije očiti kod baterije mobitela. Tehnologija radi očekivano te vas brzo vraća u glazbene vode, premda savjetujemo odvojen punjač bio on bežični ili putem USB-C utora.

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Samsung Galaxy Buds

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung Galaxy Buds - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.