Top 15 smart home gadgeta

Top 15 smart home gadgeta

Koji smart home uređaj odabrati?

 
Napravili smo veliki pregled najboljih 15 smart home uređaja koje možete nabaviti. Možda je ostanak doma odlična prilika za upgrade stana ili kuće s pametnim uređajima.
 
 
 
Što bi bilo kada bi se sve u vašem domu moglo spojiti na internet? Ne samo računala, telefoni i televizori, već i satovi, svjetla, zvonca, nadzorne kamere, brave, kuhinjski i kupaonski aparati, klima uređaji, pa čak i prozori. Sve to je već danas dostupno u slobodnoj prodaji i omogućit će vam daljinsko upravljanje putem centraliziranih jedinica pogonjenih s pametnim asistentima, ali i s mobilnih uređaja, pametnih satova i računala s bilo kojeg mjesta unutar ili izvan vaše kuće. Mi smo za vas odabrali 15 smart home gadgeta koji nam se čini najzanimljiviji i najkorisniji, no na tržištu ćete pronaći i obilje drugih.   
 

Synology DiskStation DS718+

synology nas
Razmišljate o pametnom domu bez centraliziranog media servera? Imate pametan ured u kojemu si USB stickom prebacujete datoteke? Synology DiskStation DS718+ je moćni NAS uređaj s prostorom za dva 3,5'' diska i odličnim softverom s aplikacijama treće strane za  reprodukciju i dijeljenje multimedije. Uređaj dolazi s tri USB 3.0 sučelja, dva gigabitna LAN porta,, a eSATA sučelje možete iskorisiti za povezivanje s drugim NAS-om kako bi proširili kapacitet. Podržava 2,5 i 3,5 inčne diskove do 12 TB svaki, a može se konfigurirati u RAID 0, RAID 1, JBOD i Synology Hybrid RAID konfiguraciji. Na njega se može prikačiti preko 2000 korisnika i imati 512 dijeljenih foldera. Podržava 4K video transkodiranje čime možete HD video streamati na sve vaše povezane uređaje. S ovim uređajem cijelom kućanstvu možete osigurati multimedijalnu podršku, ali i backup, a tu je i podrška za snimanje sa sigurnosnih kamera.
INFO BOX
DiskStation DS718+
Proizvođač: Synology
Vrsta: NAS
 
(Stranica 1 od 15)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 15)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Top 15 smart home gadgeta - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.