Najbolji monitori za božićni poklon

Najbolji monitori za božićni poklon

Ako niste sigurni što pokloniti voljenoj osobi, svakako razmislite o novom monitoru. Većina korisnika i dalje muku muči s prastarom FullHD rezolucijom i dijagonalama koje više nisu što su nekad bile. Nova ekipa je u gradu i osim većih dimenzija ima i veći prikaz detalja. Govorimo, naravno, o 27 inčnim “2K” monitorima rezolucije 2560 x 1440 piksela koji se sada već mogu naći u solidnom broju, po prihvatljivim cijenama, a grafičke kartice za njihovo pokretanje ne moraju biti apsolutni flagshipi.

Lenovo L27q-10

 

Lenovo L27q 10

ZA: Jedan od povoljnijih 2K monitora nikako ne bi smio biti podcijenjen. IPS tehnologija velikom ekranu osigurava odličnu jednakost boja i svjetline čak i kada se zaslonu približite, a 8-bitna dubina boja zajedno s FRC tehnologijom osigurava nevjerojatnih milijardu boja. Tri strane gotovo da i nemaju rubova, dajući zaslonu i premium dojam, iako se radi o plastičnoj konstrukciji. SRGB boje su također u potpunosti pokrivene, pa na njemu možete raditi i ozbiljnije grafičke zadatke.

Protiv: Za ovakvu cijenu mora biti i nekoliko minusa, a to su ponajprije nedostatak mogućnosti podešavanja prikaza te primjetno niža kvaliteta konstrukcije, pa jednom kada monitor postavite, nemojte ga stalno premještati.

Veličina ekrana: 27 inča

Dubina boje: 8-bitna + FRC

Maksimalna svjetlina: 350 nits

Tip panela: IPS

Tip sinkronizacije: Nema

Cijena: 2157 kuna

Viđeno u: Futura IT

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji monitori za božićni poklon - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.