Basemark objavio partnerstvo s HWiNFO, alatom za hardversko identificiranje

Basemark objavio partnerstvo s HWiNFO, alatom za hardversko identificiranje

Basemark je početkom ove jeseni počeo razvijati svoje benchmarke za virtualnu stvarnost. Početkom prošlog mjeseca Crytek je u suradnji s Basemarkom pružio svoju tehnologiju CryEngine softvera, s namjerom kreiranja osnove za novi VR benchmark. Ovog puta finski Basemark je najavio partnerstvo s HWiNFO, alatom koji im pomaže u točnom detektiranju hardverskih i softverskih konfiguracija za kompjuter.

Ovo partnerstvo omogućuje Basemarku dodavanje kompjuterskih uređaja u njihov Power Board, bazu podataka za usporedbu uređaja. HWiNFO podržava i daje iscrpne detalje za mnogobrojne procesore različitih proizvođača i grafičke kartice, bez obzira da li su najstarije ili najnovije, navodi službena stranica. Ovaj alat nastao je još 1995., pružajući i dan danas informacije o hardverskom identificiranju, analizi, nadziranju i izvještavanju sustava.
"Kako bi uspjeli napraviti suvisle usporedbe između različitih sustava koristeći rezultate benchmarka, korisnici moraju točno znati koje komponente kompjuter ima" - rekao je Arto Ruotsalainen, suosnivač i potpredsjednik operacija u Basemarku. Naveo je kako njihovo 20-godišnje iskustvo ih čini optimalnim partnerom u segmentu kompjutera.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Basemark objavio partnerstvo s HWiNFO, alatom za hardversko identificiranje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.