HTC organizirao demonstraciju VR horror demoa Paranormal Activity

HTC organizirao demonstraciju VR horror demoa Paranormal Activity

HTC predstavlja Paranormal Activity VR Game Demo, smješten u svijet filmova "Paranormal Activity".

Namjerno ili ne, ali ovaj potez se poklopio s izdavanjem novog nastavka serijala, Paranormal Activity: The Ghost Dimension.
Demonstracija ovog VR demoa bit će u 15 kinodvorana od 22. do 24. listopada u Americi, navodi službena Facebook stranica. Sam HTC je najavio kako će ovaj demo biti u budućnosti izdan i kao cijela igra. U rujnu je i Frontier Developments najavio podršku za HTC Vive i svoju igru Elite: Dangerous.

Ovaj event će se održati i u suradnji s mnogim partnerima kao što su Epic Games, NVIDIA, i HyperX. Nvidia je za tu svrhu pripremila GeForce GTX 980 grafički procesor dok HyperX Cloud Core slušalice.

Sudeći po slici, očigledna je sličnost s ranijim predstavnicima ovog žanra, otkazanim Silent Hillsom i Alison Roadom. Virtualna stvarnost ima potencijala, ne samo u gamingu, već i u ostalim industrijama kao što je film ili novinarstvo. Kao dokaz tome je i najava sto filmova s podrškom za Oculus Rift od strane 20th Century Foxa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HTC organizirao demonstraciju VR horror demoa Paranormal Activity - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.