DJI i Hasselblad najavili svoj fotografski dron - 5.0 out of 5 based on 1 vote
DJI i Hasselblad najavili svoj fotografski dron

DJI i Hasselblad najavili svoj fotografski dron

Udruženim snagama kompanije su napravile A5D-M600 koji je stvoren za kvalitetno fotografiranje iz zraka.

Prošle godine DJI je investirao u Hasselblad, švedsku kompaniju, stvorivši sada jaki fotografski dron s mogućnošću slikanja od čak 50 megapiksela. Ove dvije kompanije najavile su potpuno integrirani high-end camera-platform bundle. Švedska kompanija Hasselblad može se pohvaliti kako je ove godine predstavila prvu kompaktnu mirrorless kameru digital medium formata po imenu X1D.

A5D-M600 tako spaja DJI-evu M600 platformu i švedsku zračnu kameru medium formata A5D. Ovaj bundle prvi je proizvod baziran na njihovoj suradnji. Rečeno je kako će u budućnosti biti i drugih zajedničkih proizvoda. DJI-eva platforma stvorena je za što kvalitetnije izvođenje, dolazeći sa sustavom zaštite pametnog leta. Kompatibilna je s njihovim naprednim gimbal sustavom Ronin-MX, sadržavajući i šest inteligentnih baterija, A3 kontroler za let, Lightbridge 2 Professional HD sustav slanja i propulzijski sustav otporan na prašinu.

Partnerova A5D kamera pak kombinira najbolju optiku i senzore u kompktnom dizajnu. Njegovi senzori su gotovo dvostruko veći u odnosu na današnje 35 mm DSLR kamere. Dimenzija leća je od 50 mm, čim postaje odličan izbor za pokrivanje događaja ili snimanja. Natural Colour Solution je uključen u paketu, pomažući u optimiziranju gradacija boja. Otporan je na prašinu zahvaljujući zaštiti na tijelu kamere i jedinici za senzore.

Nisu poznate informacije o cijeni ili dostupnosti ovog bundlea, no sigurno neće biti jeftin. DJI-ev M600 sam košta oko 4599 dolara (oko 31.156 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

DJI i Hasselblad najavili svoj fotografski dron - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.