Office 365 postaje Microsoft 365 u novom rebranding potezu

Office 365 postaje Microsoft 365 u novom rebranding potezu

Od 21. travnja Microsoft će promijeniti ime svoje popularnog seta uredskih aplikacija, pa će Office 365 postati Microsoft 365.

Od velikih novosti, kompanija će predstaviti Family Safety app koja će pratiti vrijeme provedeno pred ekranom. Poboljašnje će doživjeti i Microsoft Editor, AI alat za pomoć pri pisanju koji će sada biti dosputan u Word i Outlook web aplikaciji. Moguće će ga biti koristiti na Microsoft Edge i Google Chrome preglednicima pomoću ekstencije. Uz uobičajenu pomoć oko pisanja i gramatike, moći ćete označiti rečenicu i AI će vam ponuditi prijedloge bolje strukture. Alat će imati i opciju provjere da li postoji sličan sadržaj, odnosno da li je vaš tekst plagijat.PowerPoint Designer dobit će preko 8000 fotografija i 175 videa od moćnog providera Getty images. I PowerPoint, kao i Excel i Word dobit će mnoštvo novih templatea.
Cijene ostaju iste kao i s Office 365 ponudom, što znači za privatne korisnike 10 eura mjesečno po korisniku ili 99 eura giodipnje za zajedničko korištenje do 6 članova. Za jednu osobu i dalje će cijena biti 7 eura mjesečno, odnosno 69 godišnje. Cijena za poslovne korisnike je 8,80 eura za business, 10,50 eura za business premium i 4,20 eura za business essentials pretplatu uz godišnje plaćanje.
Microsoft 365 uz Office aplikacije i dalje nudi terabajt OneDrive prostora po osobi i 60 minuta za Skype telefonske pozive mjesečno.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Office 365 postaje Microsoft 365 u novom rebranding potezu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.