Gigabyte najavio dva nova napajanja, G750H i B700H

Gigabyte najavio dva nova napajanja, G750H i B700H

Gigabyte je najavio dva nova napajanja, G750H s 80 Plus gold certifikatom i B700H s Bronze certifikatom.

Nakon nedavnog predstavljanja svojeg napajanja od Thermaltakea, sada Gigabyte predstavlja i svoja dva napajanja. Oba dva modela imaju premium komponente i industrijske vodeće opcije kako bi se osigurala najviše performanse.

Gigabyte G750H ima 80 Plus zlatni certifikat s energetskom učinkovitošću od 90 posto. Koristeći japanske kondenzatore od sto posto i premium komponente omogućava bolji životni vijek i pouzdanost, dok je samo napajanje opremljeno i s 140mm ventilatorom. Njegova brzina se automatski namješta ovisno o aktualnoj potrošnji. Tu je i modularni dizajn kablova i single +12V rail.

B700H ima 700 W s brončanim certifkatom i 85 posto energetske učinkovitosti. U njega je ugrađen i 120mm ventilator te, kao i kod prethodnika, japanski kondenzatori, single +12V rail i modularno upravljanje kablovima.

Gigabyte B700H

Testirani su kako bi pružili maksimalnu stabilnost za ozbiljne gaming potrebe, te su i spremni za Nvidijin SLI i AMD-ov CrossFire. Dolaze s garancijom od pet godina. Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyte najavio dva nova napajanja, G750H i B700H - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.