Asus najavio novu Cerberus gaming seriju periferija

Asus najavio novu Cerberus gaming seriju periferija

Kompanija je u svojoj Cerberus liniji gaming periferije najavila je novu tipkovnicu, miš i podlogu za miš.

Jedini proizvod Cerberusa za sad bio je gaming headset, a sada proširuju liniju s tri nova proizvoda. Nova serija pruža spoj izgrađene solidne kvalitete, kontrolu preciznosti i ergonomije namijenjene gamerima.

Cerberus tipkovnica dolazi s LED pozadinskim osvijetljenjem (crvena i plava) i oštrim, vodonepropusnim dizajnom. Ugrađeno je gumeno podnožje za bolju stabilnost te dodatnih 12 macro tipaka. Napravljen je od potpune SECC (željezo, elektro-galvanizirani, hladno-valjana spirala) metalne ploče. Ima čak i ugrađeni odvod kojom se onemogućava zadržavanje tekućine unutar tipkovnice. Switchevi su membranski, a težina mu iznosi 1100 grama. Podržava anti-ghosting (19KRO - key rollover), a tu su i medijske tipke.

Cerberus tipkovnica

Cerberus miš je optički gaming miš s šest tipki, pogodan za lijevake i dešnjake. Dolazi s four-stage DPI prekidačem pomoću kojeg se može instantno promijeniti osjetljivost miša i preciznost, te LED indikatorom. Bočne strane su mu gumirane, čime sprečava sklizanje zbog znoja. Dužina kabla iznosi 1,8m.

Cerberus miš

Podloga za miš rađena je od premium teksture, podložan za sve vrste optičkog i laserskog miša. Nijedan od proizvoda nema informaciju o cijeni ili datumu dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus najavio novu Cerberus gaming seriju periferija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.