Logitechova G810 Orion Spectrum RGB mehanička tipkovnica uskoro dostupna

Logitechova G810 Orion Spectrum RGB mehanička tipkovnica uskoro dostupna

Logitech je najavio novu RGB mehaničku tipkovnicu G810 Orion Spectrum namijenjenu gaming populaciji.

Njihova Orion Spectrum tipkovnica sadrži Romer-G mehaničke switcheve i RGB pozadinsko osvijetljenje u 16,8 milijuna opcija boja.
Mogu se tako postaviti različiti svjetlosni efekti, a moguće je i upravljati smjerom svjetla (horizontalno, vertikalno i od centra prema van). Također, moguće je prilagoditi brzinu svjetla i posebnu boju za svaku tipku ili skupinu tipki. Pomoću Logitech Gaming softvera moguće je označiti i personalizirati sve svjetlosne mogućnosti na tipkovnici, a softver dolazi i s ugrađenim svjetlosnim profilima za preko 300 igara.

G810 Orion Spectrum

Pruža 25 posto brže pokretne sile u odnosu na standarde modele mehaničkih tipkovnica, tipke za medijsku kontrolu. Prisutan je i kotačić za prilagođavanje glasnoće, posebna tipka za Gaming način rada, te je moguće prilagođavati igre s macro tipkama na F1-F12 tipkama. Tipke su standardne crne boje s laserski ugraviranim simbolima.

Svaki aspekt tipkovnice pomno je izrađen, dodatno unaprijeđujući mehaničke tipkovnice. Tako njegova izdržljivost tipki je povećana na 70 milijuna pritisaka tipki, s do 40 posto više operacija pritiski tipki nego standardni key switchevi, navodi službena stranica. Podražna je opcija 26-key rollover, što znači da korisnik može stisnuti gotovo bilo koji broj tipki i dobit će točan odgovor tipki, bez izgubljenih signala.
Težina tipkovnice iznosi 1180 grama, a ima i jamstvo od dvije godine.

G810 Orion Spectrum 3

Logitech G810 Orion Spectrum RGB tipkovnica postat će dostupna u Europi početkom ovog mjeseca, po preporučenoj cijeni od 179 eura (oko 1.372 kn).

Našu recenziju njihove G410 Atlas Spectrum tipkovnice možete pročitati ovdje, dok K400 bežičnog modela ovdje.



 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitechova G810 Orion Spectrum RGB mehanička tipkovnica uskoro dostupna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.