Western Digital predstavlja novi My cloud EX2 Ultra NAS

Western Digital predstavlja novi My cloud EX2 Ultra NAS

My Cloud EX2 Ultra NAS fokusiran je na kreativne profesionalce koji trebaju automatsku sinkronizaciju sadržaja kroz računala.

Novi WD-ov NAS uređaj tako dolazi s 1,3 GHz dvojezgrenim procesorom, kako bi omogućio što brži transfer podataka i fluidno streamanje videa. Dolazi i s 1 GB DDR3 memorije, u svrhu boljeg multitaskinga.

My Cloud EX2 Ultra NAS posjeduje dva 3,5-inčna hard drive bayova i USB 3.0 porta. Pružene su četiri verzije uređaja, od onog bez diska pa sve do kapaciteta od 12 TB. Oni koji imaju dolaze s WD Red hard diskovima, specijalno rađenima za NAS sustave.

wdfMyCloud EX2Ultra

Korisnik može pristupiti svojim podacima na jednom mjestu putem MyCloud.com ili My Cloud mobilne aplikacije, čime se pruža mogućnost dijeljenja i pristupa od bilo kuda.

Automatski se sinkroniziraju svi podaci između računala i My Clouda putem WD Synca. Dolazi i s WD SmartWare Pro backup softverom kojim korisnici mogu prilagoditi kada i gdje će se njihovi sadržaji spremiti, dok Mac korisnici imaju potpuni pristup Appleovom Time Machineu za backup.

wdfMyCloud EX2Ultra 2

Opremljen je i 256 AES bitnom enkripcijom i višestrukim RAID opcijama. Zastupljene RAID opcije su RAID 0 (za što bolju izvedbu), RAID 1 (za zrcalnu zaštitu podataka) i JBOD (za non-RAID konfiguracije).

Uključen je i Plex media server, koji organira i stavlja spremne sve korisnikove HD sadržaje za streaming. Ima garanciju od dvije godine za uređaj bez diska, te tri za uređaje s diskom.

mycloudex2ultra 8

Dostupan je za sada u Americi i kompanijinoj web stranici. Preporučena cijena za uređaj bez diska iznosi 160 dolara (oko 1.093 kn), dok ona za 4 TB 350 dolara (oko 2.391 kn). Model od 8 TB iznosi 450 dolara (oko 3.075 kn), dok najveći od 12 TB 600 dolara (oko 4.100 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Western Digital predstavlja novi My cloud EX2 Ultra NAS - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.