Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje

Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje

Novo napajanje od Gigabytea pod imenom XP1200M ulazi po prvi puta u Xtreme Gaming seriju.

Kompanija je najavila izdavanje XP1200M u Xtreme Gaming seriji, koja je najpoznatija po svojim grafičkim karticama. Svoju premijeru napajanje je imalo pršli mjesec na Computex 2016 sajmu. U ovoj seriji su nedavno predstavili i svoju verziju grafičke kartice GTX 1070.

Sada u seriju ulazi ATX napajanje od 1200 W s jakim certifikatom učinkovitosti, 80 Plus Platinum. Ovo vrhunsko napajanje krasi i modularni cable managment i jaču izdržljivost. Cilja na gaming entuzijaste koji imaju jako računalo s više grafičkih kartica. Izrađen je od visoko kvalitetnih stopostotnih japanskih kondenzatora i vrhunskih internih komponenti, čime gamerima pruža još bolji vijek i pouzdanost. Opremljen je 140 mm ventilatorom s pametnom kontrolom i jednim +12V railom. Njegov ventilator s dizajnom ultra-izdržljivih dvostrukih ležajeva se automatski prilagođava prema potrošnji energije. Potpuno modularna konekcija s crnim kablovima pomaže u urednosti kablova i boljoj izvedbi termalnog izvođenja. Podržava i Nvidijin sustav SLI-a i AMD-ovog Crossfirea. U skladu s kvalitetom implementirane su i zaštite OVP/OPP/SCP/UVP/OCP/OTP.

Gigabyte Xtreme Gaming XP1200

Postao je dostupan za kupovinu po još neobjavljenoj cijeni. Našu recenziju njihovog G750H napajanja možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyteova Xtreme Gaming serija dobila prvo napajanje - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.