Nije bio marketinški spin: Nova Nokia 3310 je stvarna! - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nije bio marketinški spin: Nova Nokia 3310 je stvarna!

Nije bio marketinški spin: Nova Nokia 3310 je stvarna!

Nokia je 26. veljače predstavila nekoliko novih smartphone uređaja, no naše su oči bile najviše uperene u novu Nokiu 3310.

Nokia, odnosno HMD Global pod kojom Nokia brand funkcionira na ovogodišnjem MWC-u u Barceloni predstavila je nove smartphone uređaje (više na Mobil.hr), no oči svijeta bile su najviše uperene u povratak legende, "neuništivog" modela 3310.

HMD Global nam nije donio tek kakav jeftini marketinški spin; Nokia 3310 je stvarna. U pitanju je uređaj s 2,4-inčnim QVGA zaslonom, kamerom od 2 megapiksela, a na raspolaganju nudi i microSD utor.

Nokia 3310 ne "pršti" od napredne tehnologije viđene u smartphone uređajima, pa tako neće imati prednju kameru, ali je tu zato Snake.

Ono po čemu je Nokia 3310 ostvarila status legende jest njena baterija koja je "beskonačno" trajala, a slična će situacija biti i s novim modelom, odnosno barem na papiru. Nova 3310 ponuditi će bateriju s 22 sata razgovora, odnosno mjesec stand-by dana.

Nova Nokia 3310 biti će raspoloživa u četiri boje (plava, siva, žuta, crvena), stajati će 50 eura, a stiže u drugom kvartalu 2017. godine.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nije bio marketinški spin: Nova Nokia 3310 je stvarna! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.