Novi Rowenta Explorer robotski usisivači donose napredne tehnologije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi Rowenta Explorer robotski usisivači donose napredne tehnologije

Novi Rowenta Explorer robotski usisivači donose napredne tehnologije

Rowenta ima veći broj robotskih usisivača na izbor sa granularno razdvojenim specifikacijama tako da možete teoretski birati što vam najviše odgovara. Ali što je nabolje baš za vas? E to je pitanje kojem se trebate više posvetiti istražujući pluseve i minuse, prednosti i mane. Evo naših razmišljanja o tome što staviti pod povećalo.

Rowenta explorer (X-Plorer) serija robotskih usisivača u kojem se modeli Rowenta X-plorer 30 i Rowenta X-plorer 60 smatraju najzanimljiviji širem krugu ljudi a sama serija je okrunjena je modelom 120AI koji koristi kamere za otkrivanje prepreka kako bi ih uspješno izbjegao, a pri tome koristi tehnologiju umjetne inteligencije ili bolje rečeno strojnog učenja.

Top modeli dolaze sa većom cijenom ali i većim brojem četki, različitim tkaninama za dodatno brisanje podova i napredne načine rada za dodatno čišćenje specifičnih lokacija u prostoru.

 

rowenta

Kod ovakvih modela bitna je i mobilna aplikacija jer omogućuje dodatan nadzor i kontrolu, od obavijesti kada ga očistiti, kako održavati, pristupiti navigaciji i zadati mu upute koji dio prostora izbjegavati ili na koji se pak treba fokusirati. 

Čak i sam model Rowenta x-plorer 95 dolazi u više verzija, ovisno o vašim specifičnim potrebama poput dodatne filtracije za alergičare ili dodatnih opcija za mokro brisanje. 

Uz pluseve koje smo naveli imajte na umu da modelu Rowenta x-plorer 95 korisnici kao lošije iskustvo, odnosno minus, navode mali spremnik od svega 0.4 litre za prašinu, što smatraju premalenim jer ga se upravo radi toga često treba prazniti. Modelu robotskog usisivača Rowenta x-plorer 60 zamjeraju nestabilnu aplikaciju, prečesto sudaranje s objektima u prostoru, nedostatak glasovnih komandi te ne-inteligentnu navigaciju sa samo 3 pred-definirana moda.

 

Ako vas zanima više detalja vezanih uz korisne funkcije i stvarne doborobiti robotskih usisavača prije nego se odlučite za kupnju, svakako pročitajte naš detaljan test robotskih usisivača kao i tehnologije koja ih pokreće.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Rowenta Explorer robotski usisivači donose napredne tehnologije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.