Protuprovalna zaštita automobila Smart Engine Lock za iPhone i Android

Protuprovalna zaštita automobila Smart Engine Lock za iPhone i Android

Kad već imate pametni telefon, zašto njegovu pamet ne biste koristili za zaštitu vašeg automobila?

Na ovo logično pitanje logičan odgovor daje ovaj proizvod iz kategorije protuprovalne zaštite, koji je više od puke pištalice koja se oglašava kad netko petlja s vašim vozilom, Naime, sustav elektronski blokira vožnju, a vaše vozilo ostaje blokirano i u slučajevima elektronske deaktivacije ili krađe jer je motor demobiliziran. Kad je sve u redu, ovaj sustav služi za vrlo elegantno zaključavanje i otključavanje prilikom ulaska ili izlaska iz vozila putem Bluetootha, s dometom do pet metara.

U principu, teško da možete jednostavnije osigurati svoje vozilo nego ovom inovativnom, elektronskom blokadom vožnje. Smart Engine Lock priključite priloženim kablom na elektroniku vašeg vozila i sustav će prepoznati vaš pametni telefon (moguće je za tu svrhu istovremeno autorizirati do četiri smartphonea), koji sustavu signaliziraju vaše približavanje i otključavaju vozilo, odnosno zaključavaju ga vašim odlaskom. Učinkovita, ugrađena manipulativna zaštita može izvanredno dobro proširiti i već postojeći alarmni sustav, ukoliko ga posjedujete.

Smart Engine Lock je kompatibilan s nizom iPhone­a i Android pametnih telefona. Vrlo jednostavno se može koristiti putem besplatne iOS aplikacije Steelmate Car Alarm. Uz isporučeni Smart Engine Lock koji dolazi u svojoj kutijici dolazi priključni kabel i uputstva za korištenje. Više informacija potražite ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Protuprovalna zaštita automobila Smart Engine Lock za iPhone i Android - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.