Future Tense - kibernetičke i AI prijetnje budućnosti

Future Tense - kibernetičke i AI prijetnje budućnosti

Ovogodišnje izdanje poslovne konferencije Future Tense pokušao je pružiti posjetiteljima dublji uvid u to što čini temelj uspjeha za budućnost poslovanja.

Kad pričamo o budućnosti poslovanja i njihovim temeljima, trebamo sagledati niz perspektiva. Upravo to je i ponudila ovogodišnja konferencija Future Tense

Osim zanimljivih panel diskusija o digitalnoj transformaciji i zelenoj tranziciji, čuli smo predavanja i diskusije o transformaciji poslovanja te prilagodbi potrebama novih potrošača. 

FT2024_Justus_Reinke_1_1.jpg

Ipak, nas su najviše zanimale tehnološke teme, od kojih valja istaknuti njih par. 

Panel rasprava "The Media Effect: Amplifying Sustainable Practices and Tech Solutions" o primjeni i utjecaju novih tehnologija u medijima govorila je o potrebi prilagođavanja medijskog sadržaja novim platformama i novim tehnologijama koje iz dana u dan sve više dolaze do izražaja. 

FT2024_Liana_Keserić_1_1.jpg

No najveći naglasak bismo ipak stavili na predavanje europskog VP-a za savjetovanje o riziku u tvrtki Visa. David Capezza govorio je o sigurnosti plaćanja.

FT2024_Marijan_Krpan_Marko_Kufrin_Sergej_Pintar_1_1.jpg

„Sa sve većom integracijom digitalnog u gotovo svaki aspekt života, očekujemo pojavu novih rizika u platnom sustavu. Stoga nam je važno predstavljanje načina na koji Visa upravlja rizicima unutar ekosustava, štiti transakcije danas, kako će ih štititi u budućnosti, osnažuje potrošače te osigurava poslovne klijente, istovremeno smanjujući rizike od sve složenijih kibernetičkih, AI i drugih prijetnji u sve složenijem globalnom platnom ekosustavu”, poručio je.

FT2024_Snježana_Prijić-Samaržija_Teuta_Duletić_1.jpg

S pojavom disruptivnih tehnologija kao što je trenutni boom na području umjetne inteligencije i sve većom upotrebom internet bankarstva, sigurnost transakcija putem interneta nikad nije bila bitnija. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.