Arctic Freezer 33 Plus

Arctic Freezer 33 Plus

Jedan od, ako ne i najpopularniji hladnjak iz Arcticove ponude jest Freezer 33, koji dolazi u nekoliko konfiguracija, od klasičnih do onih namijenjenim gamerima.

Push-pull & cool

Naš Freezer 33 Plus nadograđeni je klasični Freezer 33 s push-pull konfiguracijom s dvama ventilatorima. Dimenzijama ovaj hladnjak među kompaktnijima je na našem testu unatoč dvostrukim ventilatorima. Velika nadogradnja u odnosu na mnoge Arcticove hladnjake sustav je montiranja: plastični okvir sa stražnje strane socketa podupire hladnjak, a vijci sami povezuju hladnjak s okvirom. Iako ograničava kompatibilnost s nekim high-end pločama kod kojih orijentacija hladnjaka može biti ograničena zbog sudaranja krakova okvira na hladnjaku s komponentama oko socketa, hladnjak je nakon montiranja odlično osiguran i stoga smo sustavu montiranja morali dati višu ocjenu od one koju je dobio sustav s plastičnim kopčama koji koriste ostali Arcticovi hladnjaci koje smo testirali.

DIRECT CONTACT: Coldplate Freezera 33 Plus daje heatpipeovima izravan kontakt s procesorom.

Arctic Freezer 33 Plus

Termalne su performanse Freezera 33 Plus odlične, s efikasnim hlađenjem procesora i okolnih komponenti. Ono što nije odlično jesu akustičke performanse jer je Freezer 33 Plus uvjerljivo najglasniji hladnjak na našem testu, što je čista suprotnost Freezer Xtremeu, koji ima preblagu krivulju rada ventilatora. Izgleda da Arctic ne može pogoditi balans između akustičnih i termalnih performansi, no ako bismo morali birati, radije bismo pretrpjeli radnu buku nego riskirali pregrijavanje procesora. Stoga preporučujemo Freezer 33 Plus svima koji traže dobar hladnjak kompaktnih dimenzija, čak i ako imaju high-end procesor, sve dok ga ne odluče overclockati.

VENTILATORI: Dva ventilatora promjera 120mm daju ovom hladnjaku odlične termalne performanse

Arctic Freezer 33 Plus 2

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Arctic Freezer 33 Plus

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Arctic Freezer 33 Plus - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.