Huawei Watch GT 2 Pro - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro

Istaknut dizajn

Godinu dana nakon izlaska GT 2 modela Huawei je izbacio Pro verziju koja dobiva vizualni upgrade zajedno s boljim materijalima, kao i softversku nadogradnju.

Pro verzija već dobro provjerenog sata od Huaweija izašla je više kao opcija za one koji žele premium izgled nego kao pravi upgrade sata. Većina komponenti ostala je ista, no neki specifični detalji ipak bi vas mogli nagnuti na stranu ove premium verzije. No, s obzirom na to da je cijena prvobitnog GT 2 modela značajno pala, Pro verzija sada se kod nas može naći po cijeni GT 2 modela od prije godinu dana.

 GT 2 Pro sprijeda sada ima ravno staklo, s nešto oštrijim rubom oko sata. Riječ je o safirnom staklu, koje ima daleko veću otpornost na grebanje od onoga na GT 2 modelu. Ispod stakla nalazi se isti zaslon, 1,4” AMOLED s 454 x 454 piksela, koji satu daje vrlo atraktivnu i oštru sliku s visokom svjetlinom prikaza. Mučit će se samo na direktnom podnevnom suncu, kao i ostatak satova s ovakvim zaslonom.

 

Huawei Watch GT2 Pro 2

 

Napomenimo da je kućište oko stakla napravljeno od titana, koji mu i daje srebrno-sivu boju. Stražnja strana sata također je dobila novi izgled te je napravljena od keramike koja provodi signale, a usto ima atraktivniji izgled. Kada smo već iza, sredina sata dobila je poboljšani senzor otkucaja srca i oksimetar za mjerenje kisika u krvi, dok se punjenje sata sada obavlja bežično. Sa satom dobivate magnetizirani punjač, no može ga puniti bilo koji Qi punjač.

Kako smo spomenuli, novi senzori za srce i oksimetar sada nude i nove mogućnosti, od kojih je najznačajnija automatsko mjerenje zasićenosti krvi kisikom kroz dan. Sustav sata u ostalim pogledima ostaje isti te se njime upravlja pomoću touchscreena, dok dva gumba s desne strane imaju iste funkcije kao i prije za bušenje sata te prečac za aktivnosti. Sat sada ima i ugrađen NFC, no nema značajnu funkciju kod nas jer ne omogućuje bežično plaćanje.

 

Huawei Watch GT2 Pro 1

Kada smo kod aplikacija, svakako pogledajte pojedinačne aplikacije, jer često nude puno više detaljnih informacija nego što to vidite na početnom zaslonu te vam mogu biti od koristi, poput prognoze.

Kada pričamo o rekreaciji, sat ima standardnu ponudu popularnih vježbi, no ako odaberete “više” na dnu menija bit će vam ponuđen velik izbor rekreacija za praćenje otkucaja srca i pozicije, kad već sat ne može pratiti naprednije funkcije. Od naprednijih funkcija sada ima pristup golfu i skijanju, rekreacijama koje sve češće nalaze put na pametne satove. Tu je i plivanje, s obzirom na to da je sat otporan na dubine do 5 ATM.

 

Huawei Watch GT2 Pro 3

Kako se i dalje radi o LiteOS sustavu, nemate opcije instalacije dodatnih aplikacija na one postojeće, no barem na izbor imate jako velik broj lica s dodatnim ekskluzivnim licima za Pro verziju s istaknutim kineskim motivima. Cijeli sustav zaokružuje aplikacija na mobitelu koja ostaje ista bez obzira koji sat nosili te vam daje uvid na sve dnevne aktivnosti kao i otkucaje srca, stres te kvalitetu sna ako ga nosite noću. Naravno, oksimetar automatskim mjerenjem dodaje nove informacije u aplikaciju.

 

KOMPLETNU TEMU PROČITAJTE NA LINKU - KOJI PAMETNI SAT KUPITI? VELIKI USPOREDNI TEST

Pokazuju i vrijeme

Uz malo sreće, s podizanjem vanjske temperature povećat će se količina druženja i rekreacije, a to je odlično vrijeme da napokon nabavite pametni sat.

Više informacija

  • Model: Watch GT 2 Pro
  • Proizvođač: Huawei
  • Operativni sustav: LiteOS
  • Procesor: Kirin A1
  • Memorija: 4 GB
  • Ekran: 1,39 AMOLED
  • Baterija: 8 - 14 dana
  • Komunikacija: BT, GPS
  • Debljina i masa: 11,4 mm, 52 g
  • Ustupitelj i cijena: A1 Hrvatska, www.a1.hr Cijena: 1.999,00 kuna
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Huawei Watch GT 2 Pro

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei Watch GT 2 Pro - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.