Logitech G203

Logitech G203

Logitech G203 (također znan kao G102 na ostalim tržištima) vrlo je zanimljiv miš.

G Poor

 Logitech je uzeo tijelo svojeg flagshipa G Pro te u njega ugradio nešto lošiji senzor, maknuo tkaninu s kabla i doslovno mu prepolovio cijenu. Taj potez čini se nelogičnim jer je G203 tehnički gledano bolji miš za pro gamere od G Pro koji samim nazivom govori kako je najbolji Logitechov pro gaming miš. Logitech je u G203 ugradio vlastiti Mercury senzor koji je iznimno responzivan i nema nikakvih problema niti s praćenjem pokreta niti s podizanjem.

Tijekom testiranja nismo primijetili akceleraciju, a ako je i ima, neprimjetna je. Logitech G203 ima senzor rezolucije 6000 DPI koja je kroz softverski update podignuta na 8000 DPI, što će razveseliti one koji vole igrati na većim rezolucijama. Kvaliteta izrade je na nivou koji očekujemo od Logitecha, nema zveckanja leće niti škripanja tipki i spojevi između dijelova kućišta savršeno se poklapaju te nemaju oštrih rubova. Logitech G203 ima nisku masu od svega 85 grama uz vrlo dobru distribuciju mase, što je identično modelu G Pro s kojim dijeli kućište. Oblik je potpuno simetričan, tako da ga je moguće držati i lijevom i desnom rukom, ali su dodatne tipke samo na desnoj strani. Bočne stanice imaju takozvani „V“ profil koji je uži na dnu nego na vrhu, što pomaže kod podizanja miša.

Upravo zbog tog profila oblik Logitecha G203 nije siguran koliko bismo voljeli i to je definitivno miš koji morate primiti prije kupnje jer mnogima takav profil bočnih stranica ne odgovara i može uzrokovati grčenje prstiju. Glavne tipke odvojene su od ostatka tijela, što je veliki plus jer pružaju manji otpor i dugotrajnije su od tipki spojenih s tijelom miša. Klikovi Logitecha G203 nešto su mekši i spužvastiji od klikova modela G Pro, što nije nužno loše jer su se mnogi igrači žalili na oštrost klikova Logitecha G Pro.

Kotačić je, nažalost, tek prosječan: izrađen je od gume i ima dovoljno definirane korake da vas neće ometati kod igranja. Logitech G203 ultimativni je best buy gaming miš i ako ste razmišljali o kupnji Logitecha G Pro, svakako preporučamo da razmislite o modelu G203 jer on nudi gotovo sve što i G Pro u pola cijene.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G203

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G203 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.