Logitech G403

Logitech G403

Logitech G403 najpoznatiji je zbog svoje bežične inačice, koja je napravila revoluciju među bežičnim gaming miševima

Sigurnije ne može

Logitech je u G403 ugradio PWM-3366 senzor rezolucije 12000 DPI koji je jedan od, ako ne i najbolji optički senzor na tržištu. Ako želite 100% pouzdan senzor koji vas neće iznevjeriti čak ni pri najekstremnijim pokretima, ne morate tražiti dalje. O kvaliteti izrade ne trebamo previše govoriti: pošto se radi o Logitechovom high-end žičnom mišu možete biti sigurni kako se svi paneli savršeno poklapaju i kako nema zveckanja komponenti.

Kućište je napravljeno od mat crne plastike s blago hrapavom teksturom koja je vrlo ugodna na dodir. Oblik Logitecha G403 je, usudili bismo se reći, savršeno siguran: nema ekstremnih kutova, stranice mu nisu vertikalno zakrivljene i sami luk miša je blag, što je bitno za miš ovih dimenzija. No upravo te dimenzije mogle bi biti problem igračima s malenim dlanovima, tako da njima preporučamo da razmisle o G203 ili G Pro modelima.

Masa od 89 grama je odlična za veliki miš i on ima odličnu distribuciju mase s težištem u sredini. RMB i LMB tipke imaju savršenu količinu otpora i pružaju vrlo zadovoljavajući klik. Bočne tipke imaju odličnu količinu kretanja uz vrlo zadovoljavajući klik. Kotačić ima dobro definirane korake, no prilično ga je teško pritisnuti. Kabel je jedna od rijetkih stvari koja nam se ne sviđa kod modela G403 jer je pleten i nije mekan koliko bismo željeli te kod igranja ponekad možete osjetiti kako usporava miš.

Logitech G403 je uistinu odličan miš koji dokazuje kako i mainstream proizvođači mogu napraviti odličan pro gaming miš bez žrtvovanja kvalitete ili dodataka poput RGB osvjetljenja. Ne preporučamo ga jedino igračima s malenim dlanovima, pošto se radi o velikom mišu. Svi ostali trebali bi dati priliku ovom modelu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G403

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G403 - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.