Logitech PowerPlay: Rješenje nečijeg problema

Logitech PowerPlay: Rješenje nečijeg problema

Logitech se u high-end segmentu već neko vrijeme usredotočuje na bežičnost od kad je razvio Lightspeed tehnologiju koja konkurira preciznosti žičanih miševa.

Raščistimo jednu stvar: PowerPlay je podloga za miš za koju ćete morati odvojiti svega tisuću kuna. Po čemu je posebna? Prva stvar, ne smijete ju savinuti jer će puknuti i postati beskorisna. Drugo, ako prolijete tekućinu po njoj, vjerojatno će vas zaboljeti glava. Treće, ima LED RGB osvijetljen logo kojim se može upravljati softverski i sinkronizirati s mišem što je zasigurno razlog barem pola tražene cijene.

Spaja se na računalo putem USB-a te se s njom dobiva mali pak koji se stavlja u podnožje vašeg G903 miša umjesto utega od 10 g kako bi se mogao puniti i kako bi ga podloga prepoznala. Jednom spojeni putem vrlo jasnih uputa koje dobijete isprintane na papiru preko cijelog PowerPlaya, vaš miš više ne treba USB receiver spojen na računalo, već podatke šalje putem podloge. Sama punjiva podloga nije namijenjena da se po njoj ide mišem jer je presvučena gumom sličnom školskim gumicama crne boje na koju se nevjerojatno lako lijepi prašina koju nikada nećete moći skinuti bez nekakve magije. Na nju dolaze dvije prave podloge, jedna više tekstilnog osjećaja, dok je druga više plastična, ovisno o vašim preferencijama. Sada ste spremni za pravi gaming koji uistinu nikada ne mora stati.

Sama tehnologija ove podloge nije nešto revolucionarno - mislim da smo svi do sada upoznati s bežičnim punjenjem i njegovim manama što znači da punjenje baterije miša od 2 % do 98 % uz svakodnevni umjereni gaming traje oko četiri dana. Dok se miš puni, bijela LE dioda na podlozi jasno svijetli. Jednom kada miš dosegne 98 % prestat će se puniti sve dok baterija ne padne na 85 %, a onda će ponoviti ciklus. Za to vrijeme bijela LE dioda svijetli nešto slabije kao znak detekcije miša, ali ga ne puni. Ako miš maknete s podloge, dioda će se ugasiti.

Bitno je još napomenuti da su drugi uređaji koji su se našli iznad podloge, poput tipkovnice, prestali reagirati dok ih nismo odmaknuli te definitivno ne preporučamo eksperimentiranje s mobitelima.

Mislimo da je ova podloga rješenje za problem koji ima jako malen broj ljudi pa ju je teško preporučiti po traženoj cijeni.

Više informacija

  • Model: PowerPlay
  • Ocjena: 3
  • Isplativost: 2
  • Ergonomija: 4
  • Proizvođač: Logitech
  • Ustupitelj i cijena: Logitech Hrvatska, 999,00 kuna
  • Minus: Ekstremna cijena, upitna isplativost, lako lomljivo ako se ne pazi, na gumu se lijepe nečistoće
  • Plus: Izbor podloge, softver, lakoća postavljanja, bežično punjenje
  • Cool faktor: 5
  • Dužina kabla: 1,83 metara
  • Dimenzije: D: 321 mm, Š: 344 mm, V: 43 mm
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech PowerPlay: Rješenje nečijeg problema

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech PowerPlay: Rješenje nečijeg problema - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.