Sve što vam je potrebno za najbolji gaming

Sve što vam je potrebno za najbolji gaming

Surefire gaming oprema omogućuje vam beskompromisne performanse bilo da koristite računalo ili igraću konzolu.  Svojim atraktivnim izgledom, odličnim ergonomskim mogućnostima, kvalitetom izrade i iznimnim omjerom cijene i mogućnosti Surefire igraća oprema nudi sve što je potrebno za najbolji gaming doživljaj

Kvalitetna gaming periferija ključna je za odgovarajući doživljaj prilikom igranja igara. Bilo da igrate natjecateljske, grafički zahtjevne ili casual igre odabirom odgovarajuće gaming periferije i pripadajućih dodataka poboljšat ćete performanse i svoj doživljaj prilikom igranja.
Verbatim unutar svojeg gaming branda Surefire nudi veliki broj zanimljive igraće oprema za računala i konzole koja se posebno ističe odličnim omjerom cijene i performansi. Bilo da ste gamer početnik ili zahtjevniji igrač Surefire igraća periferija omogućit će vam beskompromisne performanse.

Surefire za beskompromisni gaming doživljaj!

Što vam sve treba za najbolji gaming doživljaj? Pa za početak svakako neizostavni borbeni komplet koji uključuje gaming miš i odgovarajuća podlogu.  Surefire u svojoj ponudi ima nekoliko podloga koje su izrađene od kvalitetnih materijala, kompatibilne su s optičkim i laserskim senzorima miša, a posebno bismo izdvojili Silent Flight RGB podlogu koja posjeduje iznimno atraktivno RGB LED osvjetljenje po rubovima.

SureFire Native 4 web

Za najbolju moguću preciznost u igrama potreban vam je kvalitetan gaming miš. Surefire u svojoj ponudi ima veliki broj različitih modela gaming miševa koji su svojom ergonomijom, dizajnom i velikim brojem dodatnih opcija prilagođeni velikom broju korisnika. Svi Surefire gaming miševi odlikuju se dojmljivim RGB osvjetljenjem, posjeduju precizne senzore za najbolje moguće performanse, imaju veliki broj programabilnih tipki, prilagodljivi DPI i brzinu uzorkovanja, a sve napredne opcije možete podesiti pomoću odgovarajuće softverske aplikacije. Na ovaj način Surefire gaming miševi omogućuju napredne mogućnosti konfiguracije i krajnje personalizirano iskustvo za svakog igrača.
Gaming doživljaj svakako neće biti potpun bez odgovarajućeg zvuka. Mnogi igrači danas koriste slušalice prilikom igranja. Ovdje birate želite li stereo ili surround slušalice. Srećom Surefire u ponudi ima i jedan i drugi model slušalice. Surefire slušalice ističu se atraktivnim dizajnom i odličnom kvalitetom zvuka. Možete ih koristiti na računalu ili konzoli, a ugrađeni mikrofon omogućuje vam lakšu komunikaciju prilikom online igranja. Ovdje bismo svakako izdvojili Surefire Harrier 360 slušalice s podrškom za 7.1 surround zvuk, RGB osvjetljenjem i odvojivim mikrofonom.

Gaming atrakcija

Moderne i grafički zahtjevne igre danas zahtijevaju mnogo prostora za pohranu. Što ako ostanete bez prostora na disku, a upravo je izašla najnovija igra koju jednostavno morate odigrati? Ovaj problem ćete vrlo jednostavno riješiti nabavkom vanjskog tvrdog diska ili SSD-a

SureFire Native 9 web

 

Surefire u svojoj ponudi ima vanjske diskove Gaming Bunker koji se ističu odličnom brzinom prijenosa podataka i velikim kapacitetom. Surefire gaming vanjski SSD-ovi i tvrdi  diskovi kompatibilni su s računalom i konzolama, a dolaze s posebnim softverom za sigurnosnu pohranu. Ovi vam vanjski diskovi omogućuju jednostavnu instalaciju, pohranu i prenošenje igara, a odlikuju se i atraktivnim RGB osvjetljenjem.
Već smo spominjali da mnogi gameri danas koriste slušalice prilikom igranja. Kako biste slušalice prije i nakon igre imali gdje odložiti, bez da vam stvaraju nered na stolu, dobro će vam doći stalak za slušalice. Surefire vam nudi dva vrlo atraktivna modela stalka za slušalice Vinson N1 i Vinson N2. Riječ je o uvlačivim stalcima za do dva kompleta slušalica koji su dostupni u crnoj i crvenoj boji, posjeduju RGB osvjetljenje, imaju funkciju pohrane kabela i ugrađeni stalak za telefon, a možete ih pričvrstiti iznad ili ispod stola. Vinson N2 model dolazi s posebno korisnim USB hubom koji uključuje tri dodatna USB priključka za lako spajanje željenih uređaja, kao i s 3,5 mm audio priključkom.

 

Surefire Silenflight RGB-680

Podloga za miš velikog formata koja posjeduje RGB osvjetljenje po rubovima s 14 dostupnih načina osvjetljenja, 8 statičnih i 6 dinamičnih.

SureFire Native 7 web

 Glatka površinu omogućuje superiornu kontrolu i najbolju preciznost. Donja gumena površina sprečava klizanje, a ova je podloga otporna na vodu.

 

Surefire Vinson N2

Ovaj atraktivan stalak za slušalice možete pričvrstiti na ili ispod stola, posjeduje RGB osvjetljenje s ukupno 6 načina rada, dolazi s odgovarajućim USB hubom s ukupno dva USB 3.2 Gen 1 priključka za prijenos podataka i punjenje, kao i jednim USB-C priključkom za punjenje uređaja, te 3,5 mm audio izlazom.

SureFire Native 10 web

Također posjeduje vrlo zgodan i koristan stalak za telefon, kao i prostor za sitni pribor.

 

Surefire Condor Claw

Gaming miš vrhunskih osobina s atraktivnim RGB osvjetljenjem s velikim brojem prilagodljivih efekata.

SureFire Native 8 web

Superbrzi i precizni senzor omogućuje beskompromisne performanse, a osjetljivost miša možete podešavati od 800 do 6400 DPI. Podržana je stopa uzorkovanja od čak 1000 Hz što jamči iznimnu nisku latenciju prilikom natjecateljskog igranja. Priloženi softver nudi napredne mogućnosti prilagodbe i personalizacije uređaja.

 

Surefire Harrier 360

Za sve igrače željne dobrog zvuka ova slušalice dolaze s podrškom za 7.1 virtual surround, RGB osvjetljenjem i odvojivim mikrofonom.

SureFire Native 6 web

Ove su slušalice iznimno udobne za dugotrajno korištenje, nude odličnu kvalitetu zvuka i daljinsku kontrolu glasnoće, a pritom su kompatibilne s računalom i PS5/PS4 konzolama.

 

Surefire Gaming Bunker GX3 SSD

Praktično i jednostavno rješenje za proširenje dostupnog prostora za pohranu podataka, te kopiranje i lako prenošenje igara.

SureFire Native 5 web

Surefire GX 3 vanjski SSD-ovi dostupni su kapacitetima od 512 GB i 1 TB, podržavaju USB 3.2 Gen 1 sabirnicu, maksimalne brzine čitanja i pisanja im iznose 450 odnosno 430 MB/s, dolaze s softverom Nero za izradu sigurnosne kopije, a možete ih koristiti s računalima ili igraćim konzolama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Sve što vam je potrebno za najbolji gaming

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sve što vam je potrebno za najbolji gaming - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.