GODOX LED ES45 E-SPORTS RASVJETNO TIJELO

GODOX LED ES45 E-SPORTS RASVJETNO TIJELO

Hladna i topla LED rasvjeta

Treba li vam dodatna rasvjeta raznih namjena, ne tražite dalje.

Ovo je odličan kit koji će pokriti raznovrsne potrebe za osvjetljenjem svih onih koji se bave fotografiranjem ili snimanjem, ali i onih koji jednostavno trebaju nešto više svjetla za radnim stolom

ES45 E-SPORTS KIT namijenjena je kao rasvjeta za gaming streamere kako bi osvijetliti vlastito lice dok sjede za računalom i imaju streaming seanse na svojim online društvenim kanalima.

Kako u kitu dolazi montažni stalak koji se može pričvrstiti na stol, izvlačenjem teleskopskog stalka možete postići visinu LED rasvjete od oko dva metra. Imate li na stolu monitor od 55“, to je dovoljno da rasvjetu izdignete iznad monitora kako biste osvijetlili vaše lice. Na vrhu stativa nalazi se vijak koji je podesiv po nagibu za 90°.

Sam LED panel dovoljno je malen (36,7 x 23 cm) da ne zauzima previše prostora, a prema specifikacijama postiže 2500 lumena svjetline. Napaja se strujnim adapterom od 14 V i troši cca 50 W el. energije. Prednost mu je vrlo tiho hlađenje ugrađeno u stražnju stranu LED panela. Inače, razna druga rasvjeta s kojom smo se susretali, osim specifikacija same rasvjete koje više ili manje odgovaraju vašim potrebama, nemaju navedenu specifikaciju buke koju njeni ventilatori mogu proizvesti. Upravo iz tog razloga navodimo kako ovi ventilatori imaju vrlo tiho hlađenje koje vaši mikrofoni neće snimiti u onim stankama neugodne tišine koji se katkada, više ili manje namjerno, nađu u eteru. Temperatura koju smo izmjerili na kućištu LED rasvjete nije prelazila 40°C.

Ova ES45 LED rasvjeta može proizvesti boju od 2800 do 6500 K. Pa onda, želite li malo ožariti vaše lice kao da vas je obasjalo jutarnje sunce, postavite rasvjetu na 2800 K ili nešto iznad toga. Takvu boju svjetlosti nazivamo toplom bojom.

 

Untitled-4-SLIKA.jpg

Možda ćete je čak htjeti koristiti i za osvjetljavanje radnoga prostora, s obzirom na to kako je ponekad zaista zgodno koristiti slabije svjetlo, a ponekad nam ipak treba jače prostorno osvjetljenje

 

Sa ili bez aplikacije

Želite li neutralno osvjetljenje, LED ćete postaviti na 4300 K ili malo oko te vrijednosti, a što ste bliže vrijednostima od 6500 to je boja hladnija.

Postavljanje spomenutih vrijednosti možete vršiti na dva načina. Jedan je uz pomoć daljinskog upravljača koji dolazi uz rasvjetu, kojim, osim postavljanja boje, kontrolirate i razinu rasvjete od 0 do 100%. Odnosno, imate 99 koraka prigušivanja svjetla (eng. dimming). Uz pomoć daljinskog možete i paliti i gasiti rasvjetu te istovremeno upravljati s više LED panela. Kako je daljinski magnetno pričvršćen za LED, lako ga je pričvrstiti i za neko drugo mjesto s kojeg vam je lakše upravljati rasvjetom.

Imate li kojim slučajem više daljinskih upravljača, moguće ih je imati uokolo po studiju pa sa oba upravljati rasvjetom, ovisno o tome koji vam je bliži. Tada ih možete puniti uz pomoć USB-C kabela, a kada su montirani na LED panel pune se punjačem sa LED panela.

Drugi način upravljanja rasvjetom je uz pomoć iOS ili Android aplikacije Godox uz pomoć koje biste trebali moći upravljati raznim grupama rasvjete, no nama to nije išlo glatko pa radije koristimo priložene fizičke upravljače rasvjete.

Zapravo, mobilna aplikacija uopće nam nije potrebna s obzirom na nekoliko stvari. Prvo, s obzirom na mekoću svjetla koje daje ovaj LED panel. Točnije, nema izraženih nekoliko višestrukih sjena objekta koji osvjetljavamo, što se može desiti kada koristimo drugu LED rasvjetu koja vidno ima nekoliko dioda poredanih u nizu. Drugo, s obzirom na mogućnosti podešavanja boje i intenziteta svjetlosti.

Osim game streaminga ovu rasvjetu možemo preporučiti svima – bilo da snimaju vlog ili neki drugi oblik videa, bilo da se bave fotografijom – jer rasvjetu možete iskoristiti i za osvjetljavanje osoba ili njihovih portreta i za osvjetljavanje drugih objekata ili čak i samoga ambijenta.

 

zestaw-CROPP.jpg

 

Untitled-5-SPECIFIKACIJE.jpg

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za GODOX LED ES45 E-SPORTS RASVJETNO TIJELO

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

GODOX LED ES45 E-SPORTS RASVJETNO TIJELO - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.