33 top hardvera današnjice

33 top hardvera današnjice

11 troboja atraktivnih uređaja

Donosimo vam troboje najboljih, najzanimljvijih, najkorisnijih ili najčudnijih hardverskih proizvoda koji bi vam mogli dobro doći za razne potrebe, ili barem impresionirati vaše društvo. Jesu li PERFORMANSE najvažnije? Nekome jesu, no drugi preferiraju BEST BUY isplativost, dok treći žele da njihov hardver ima “ono nešto”, onaj mistični X-FAKTOR

Odabrati najbolji hardver u 11 kategorija djeluje kao jednostavni zadatak, no kada se u “jednadžbu” dodaju subjektivni stavovi pojedinih Vidijevaca, pa se još sve začini formom “troboja”, dobit ćete 33 proizvoda koji među sobom mogu, ali ne moraju biti usporedivi, koji su najbolji ili najzanimljiviji u određenoj kategoriji i za određene potrebe , ili jednostavno dovoljno ludi da bi ušli u ovaj odabir. 

Obzirom da je na ovoj temi radilo više autora, mora vam biti jasno da se s nekim našim odabirima možda neće složiti baš svi, ali vjerujemo da će svatko pronaći nešto zanimljivo za sebe, bez obzira treba li neku dobru mehaničku tipkovnicu za igranje pucačina, zvučnik za slušanje glazbe u pokretu, monitor igranje na 4K rezoluciji, headset za uživanje u svjetovima virtualne stvarnosti, gadget za pumpanje guma na automobilu, itd. Svaki Vidijevac i Vidilabovac koji je sudjelovao u  izradi ove teme ima svoje čvrste argumente zbog čega je odabrao baš te proizvode, no moramo naglasiti da ovo nisu egzaktni usporedni testovi kakve možete pronaći u klasičnim hardverskim temama Vidija, već se radi o preporukama koje se temelje na našem velikom iskustvu, znanju i znatiželjnom nosu koji je već u stanju prepoznavati dobre stvari i po mirisu. 

PROFESIONALNI 32-INČNI 4K MONITORI ZA OBRADU SLIKA I VIDEA

Kada govorimo o monitorima prije svega namijenjenima profesionalnom korištenju, trenutno u sam vrh ponude spadaju 32-inčni modeli Ultra HD rezolucije (4k).

55-INČNI HIGH END 4K TELEVIZORI

Proizvođači televizora tradicionalno su kao i svake godine osvježili svoje modele za 2019. godinu. 55-inčni modeli više klase u posljednje vrijeme su svakako najzanimljiviji širem krugu korisnika, obzirom da nude optimalan omjer veličine dijagonale, cijene i mogućnosti.

BLUETOOTH ZVUČNICI

Kada god odete na izlet, pa makar do vikendice, glazba je uvijek dobra ideja. Ogromnim rastom popularnosti prijenosnih zvučnika, u mogućnosti smo lagano preporučiti tri modela koji će vas zasigurno zadovoljiti u većini situacija.

NAJBOLJI ELITNI PRIJENOSNICI

Kada cijena nije upitna, već se samo traži top kvaliteta već par godina u vrhu ultraprijenosnih snažnih i ultra kvalitetno izrađenih prijenosnih računala stoluje par modela.

HIBRIDNI FOTOAPARATI DO 5000 KUNA

Svi možemo cijeniti važnost uspomena, a dobra fotografija osigurat će da se uvijek možemo lagano prisjetiti omiljenih sjećanja.

LAPTOPI ZA SVE NAMIJENE DO 7500 KUNA

Dvije su vrste korisnika. Oni koju kupuju prijenosno računalo za posebnu namjenu kao što je gaming ili posao te oni koji traže laptop za sve moguće namjene.

MEHANIČKE TIPKOVNICE

Periferija ne bi trebala biti fokus kada kupujete novo računalo. Hardver u njemu ipak je važniji te se očekuje da nas dobro služi što duže. Dobru periferiju bolje je kupiti zasebno, kada si možete priuštiti ono što želite, jer ipak preko periferije imate i najveći kontakt s računalom.

NAJLUĐI TECH PROIZVODI 2019. GODINE

U svijetu se često nude tehnološki proizvodi koji ne spadaju u mainstream ponudu gadgeta i hardvera, no  svejedno imaju svoju tržišnu nišu i uvijek će pronaći publiku koja će u njima prepoznati nešto izuzetno praktično, originalno i pametno (ili pak potpuno ludo).

PAMETNI SATOVI ZA SVAKU PRILIKU

Pametni satovi (još) nisu popularni kao mobiteli, ali ih zato većina korisnika doživljava puno osobnije od mobitela i računala. Jednostavni, lijepi i praktični, pametni satovi često dobro posluže kao shortcut uređaj za provjeravanje vremena, notifikacija, GPS navigacije, praćenje sportskih aktivnosti, slušanje glazbe te mnogih drugih funkcionalnosti radi kojih nam se nekad ne da vaditi mobitel iz džepa. Sučelili smo tri najbolja pametna sata koja krase ove all-around karakteristike, ali i dizajn općenito.

VR HEADSETOVI ZA IGRANJE DO 5000 KUNA

Virtualna stvarnost (VR) se tihim koracima šulja u naše sobe, radne prostore i igraonice. VR uređaji postaju sve bolji, dostupniji i jeftiniji, a interaktivnog sadržaja nakon tri i pol godine intenzivne proizvodnje ne manjka.


BEŽIČNE SLUŠALICE SA BT 5 TEHNOLOGIJOM

Riješiti se žica jedna je od najboljih stvari koju netko tko voli koristiti slušalice može napraviti. Veća sloboda kretanja s druge strane kao manu ima limitiranu bateriju, kao i snagu signala koja ovisi o vašem ugođaju slušanja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

33 top hardvera današnjice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.