Usporedni test Android pametnih telefona - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Usporedni test Android pametnih telefona

Usporedni test Android pametnih telefona

Android Flagship killeri

Vidilab je na testu okupio deset pametnih telefona koji karakteristikama pariraju najjačim flagship modelima, no cjenovno su smješteni koju tisuću niže.

Specifikacije mobitela dio su sastojka koje čine flagship kolač, ostatak se sastoji od kvalitete izrade, logoa A brenda i obično prilično visoke cijene. Odlična kamera možda je i glavni oslonac najskupljih mobitela, no masovnim pojavljivanjem manjih brandova tržište Androida preplavljeno je raznim modelima od kojih mnogih niti nema službeno u našim trgovinama.
Zadatak koji smo postavili pred sebe bio je pronaći pametni telefon koji je karakteristikama podjednak flagship eliti u hardveru, izradi i kameri, ali da je cjenovno znatno jeftiniji.
Pojedini modeli na testu doista bacaju rukavicu u lice eliti i zadovoljavaju gotovo sve kriterije dok su drugi ovdje jer su najjači modeli brandova raširenih na našem tržištu i nude neke zanimljive feature poput baterije od 6000 mAh.

Svi modeli imaju puno RAM-a, četvero i osmerojezgrene procesore Snapdragon i Mediatek te ono što nam se zapravo sviđa, skoro stock Androide bez puno dodataka. Među ekranima ima vrlo kvalitetnih modela, uključujući i par AMOLED-a, no rezolucija koja je zaključana na full HD otkriva da ipak ovo nije sam vrh nego da se radi o pretendentima koji će za manji iznos ponuditi gotovo sve što jedan Android flagship nudi.

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test Android pametnih telefona - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.