Usporedni test entry-level in-ear BT slušalica

Usporedni test entry-level in-ear BT slušalica

Mjuza na budžetu

Dok se brendovi danas natječu koji gadget mogu skuplje prodati, mi smo odlučili testirati slušalice pristupačnije kategorije

Pogledamo li današnje mainstream slušalice poznatih brendova, vidjet ćemo ogromnu listu značajki i mogućnosti koje nude, zajedno s brojnim senzorima, mikrofonima, dizajnom i drugim detaljima koji iz godine u godinu bivaju reklamirani. Radi toga nas zanima je li moguće dobiti možda manji broj značajki sa starijim dizajnom, no i dalje imati solidan zvuk i mikrofon za korištenje slušalica kako bismo ih i dalje koristili za ono za što su originalno namijenjene.

Dakle, za ovaj test bitno nam je da slušalice proizvode zvuk dovoljno dobar da možete uživati u glazbi, bez neugodnog šuma. Zatim nam je bitan razgovor tijekom poziva s dovoljno dobrim mikrofonom da se ne morate stalno ponavljati. Na kraju, gledamo i udobnost samih slušalica. Dok ne očekujemo premium materijale niti obradu, idealno je da nas slušalice ne ogrebu ili se ne raspadnu ako nam padnu sa stola. Konačno je tu i trajanje baterije, a nekoliko sati rada bez potrebe za dopunjavanjem je svakako poželjno. Dok je i Bluetooth komunikacija bitna, uglavnom se radi o slušalicama koje će raditi sasvim normalno ako mobitel držite u džepu. Često je jedna slušalica glavna, pa je bitno imati i mobitel na toj strani tijela kako bi signal bio optimalan.

Bitno je prilagoditi očekivanja cijeni, a danas kada govorimo o wireless slušalicama, one do 40 € čak su nas iznenadile u dobrom dijelu ponude svojim sposobnostima, a možemo ih podijeliti na modele sa silikonskim umecima za bolju izolaciju i držanje u uhu, kao i na one koji ne ulaze u uho te neki preferiraju upravo taj dizajn. Tu su i one potpuno odvojene slušalice, te modeli gdje su slušalice povezane međusobnom žicom. Ovaj dizajn ima svojih prednosti, no tu su i mane koje je bitno razumjeti prije kupnje.

Sve to smo prošli kroz temu i sigurni smo da ćete moći donijeti pravi odabir, ako ne točnog modela kojeg smo testirali, onda nekog koji će vam se dopasti, imajući na umu upozorenja koja smo naveli.

 

entry-level-in-ear-BT-slušalicE-PRVA-CROP.gif

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test entry-level in-ear BT slušalica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.