VidiAuto na Zagreb auto showu

VidiAuto na Zagreb auto showu

Posjetite VidiAuto na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 7a odmah do Rimca.

Na ovogodišnjem Zagreb auto showu, koji se održava od 5. do 10. travnja 2016. na Zagrebačkom velesajmu, moći ćete posjetiti štand Vidiauta, na kojem vam predstavljamo Vidiauto usporedilicu automobila s bazom od više 1000 vozila, uz čiju pomoć ćete se moći lakše odlučiti na kupnju svojeg novog ili polovnog limenog ljubimca.

Kako bi sadržaji na štandu bili još atraktivniji posjetiteljima, ponuđena je i mogućnost sudjelovanja u nagradnim virtualnim utrkama pomoću Oculus Rift headseta, odnosno natjecanje u igri Live for Speed, u kojem posjetitelji mogu osvojiti atraktivne nagrade, pametne telefone Cubot x16 i Cubot Note S koje je osigurao partner SE-Mark, te godišnju pretplatu na časopis VIDI.

Vidiauto nagrade VIDIClanakVelika

Rang listu natjecatelja moći ćete provjeriti na web portalu VidiAuto.com, te na Facebook stranici www.facebook.com/vidiauto, gdje će biti objavljeni i pobjednici natječaja.

Igra Live for Speed, biti će pokretana moćnim računalom koje je osigurala tvrtka ADM računala - Acquisitum magnum. Iskustvo vožnje je upotpunjeno Logitech volanom s pedalama, te Oculus Rift DK2 naočalama koje je osigurao Legame Studio, prvi VR studio u Hrvatskoj. VIDIAuto video će biti prikazivan na 55-inčnom 4K Panasonic TV-u.

Štand Vidiauta nalazi se u paviljonu 7a, odmah pokraj jednog od najatraktivnijih izlagača sajma, tvrtke Rimac Automobili.

Izvor: Vidi.hr

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VidiAuto na Zagreb auto showu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.