Reboot infoGamer 2015 donosi nove igre i VR tehnologiju

Reboot infoGamer 2015 donosi nove igre i VR tehnologiju

Započelo je najveće gaming događanje u Hrvatskoj, koje donosi obilje najnovijih igara.

Reboot infoGamer se u svom četvrtom izdanju proširio na čak četiri paviljona Zagrebačkog velesajma, što znači da će za posjetitelje biti više mjesta i igara za igranje, unatoč gužvi koja se očekuje tijekom vikenda.

Od najnovijeg ili čak još službeno nedostupnog hardvera i softvera, možete isprobati igru Star Wars Battlefront, kao i headset HTC Vive VR, opisan u ovom broju VIDI časopisa, zajedno s opširnom temom virtualne stvarnosti.

Infogamer 19

 

Infogamer 7

Sajam krasi i veliki broj hitova koji su se na tržištu pojavili neposredno prije otvorenja: Fallout 4, Call of Duty: Black Ops III, Assassin's Creed Syndicate i Rise of the Tomb Raider.

Infogamer 1

Jedan paviljon u potpunosti je posvećen AAA igrama, drugi je orijentiran na eSports turnire (za većinu kojih su, nažalost, mjesta već otprije popunjena putem prijave ili kvalifikacija), a treći u fokus stavlja retro igre, "analogne" društvene i kartaške igre.

IMG 20151111 160014

Četvrti paviljon je ekskluzivno namijenjen hrvatskim i indie developerima.

Infogamer 6

 

Što domaći developeri očekuju od ovog eventa pitali smo Hrvoja Horvateka, direktora Ironwarda (The Red Solstice): "Očekujemo isprobati novi prototip da vidimo kako će ljudi reagirati i da vidimo kako The Red Solstice stoji na hrvatskom tržištu."

Infogamer 14

Reboot infoGamer 2015 možete posjetiti do 15. studenog. Cijena jednodnevne ulaznice je 40 kuna, a upad na sve dane sajma koštat će vas 90 kuna.

Infogamer 20

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Reboot infoGamer 2015 donosi nove igre i VR tehnologiju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.