Samsung C27RG5: Gaming monitor s G-Syncom i brzinom osvježavanja od 240Hz

Samsung C27RG5: Gaming monitor s G-Syncom i brzinom osvježavanja od 240Hz

Samsungov 27-inčni C27RG5 gaming monitor, najnoviji u liniji zakrivljenih gaming monitora, donosi značajke kao što su brzina osvježavanja od 240Hz i podršku za NVIDIA G-SYNC tehnologiju.

„Koristeći inovativne zakrivljene zaslone i najnoviju grafičku tehnologiju, Samsung donosi potpuno novo i besprijekorno iskustvo igranja. Kombinacijom brzine osvježavanja od 240 Hz i kompatibilnosti s NVIDIA G-SYNC, u novom Samsung CRG5 zakrivljenom gaming monitoru postižu se napredne performanse i kod novijih, grafički zahtjevnih igara.“, rekao je Seog-gi Kim, viši potpredsjednik poslovanja vizualnim zaslonima tvrtke Samsung Electronics.

Samsung Curved Gaming Monitor CRG527 4 1

Samsungov 27-inčni Full HD (1920x1080) monitor ima zakrivljenost zaslona od 1500R te kombinaciju brzine osvježavanja od 240Hz i RapidCurve™ tehnologije, koja smanjuje kašnjenje slike i zamućene pokrete.

Također, dublje crne i svjetlije bijele boje s omjerom kontrasta 3000:1 prikazuju bitne detalje u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima igre, dok zakrivljeni zaslon s okomitim poravnanjem (VA panel) osigurava široki kut gledanja.

Igrači pomoću digitalnog izbornika na zaslonu mogu odabrati unaprijed postavljene opcije prikaza za bilo koji žanr igre, a imaju i mogućnost izrade do tri odvojena profila za jednostavan prijelaz između pojedinih opcija.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung C27RG5: Gaming monitor s G-Syncom i brzinom osvježavanja od 240Hz - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.