Petkom uz Dell online predavanje približilo je Dell EMC Open Manage sustav

Petkom uz Dell online predavanje približilo je Dell EMC Open Manage sustav

Na trećem rujanskom besplatnom online predavanju iz serije "Fridays with Dell Technologies" Siniša Stojanoski iz Della održao je predavanje o Dell EMC Open Manage sustavu.

Dell EMC ima rješenja za upravljanje koja će pomoći IT administratorima da učinkovito implementiraju, ažuriraju, nadgledaju i upravljaju IT infrastrukturom.
Dell EMC OpenManage rješenja i alati omogućuju kupcima da brzo odgovore na probleme pomažući im u učinkovitom i učinkovitom upravljanju Dell poslužiteljima; u fizičkom, virtualnom, lokalnom i udaljenom okruženju.
Putem OpenManage riješenja moguće je updateati firmware, pristupiti biosu kao i ostalim dijelovima IT infrastrukture te tako odraditi instalacije ili update softvera na velikom broju servera čime ćete znatno uštedjeti vrijeme održavanja IT infrastrukture.
Kako bi to bilo moguće OpenManage uključuje inovativne alate za upravljanje kao što je integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC) s Lifecycle Controllerom.
Kako bi vam vikendi bili ugodniji tu je i RESTful API te se znatan dio posla može odraditi uz pomoć skripti. Ukoliko ne volite koristiti skripte jer se jedan od onih koji preferiraju GUI, OpenManage Mobile aplikacija za vaš smartfon pružiti će vam uvid u stanje hardvera te serverskih logova, a imate i mogućnost otkrivanja grešaka „troubleshooting“ sustava.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Petkom uz Dell online predavanje približilo je Dell EMC Open Manage sustav - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.