Dell predstavio novi Alienware monitor, XPS laptop i Pro web kameru

Dell predstavio novi Alienware monitor, XPS laptop i Pro web kameru

Tvrtka Dell predstavila je novi Alienware 25 (AW2523HF) gaming monitor, XPS 13 Plus Developer’s Edition prijenosno računalo te Dell Pro web kameru (WB5023).

Alienware 25 gaming monitor

Dizajniran na temelju povratnih informacija profesionalnih gamera, Alienware 25 gaming monitor optimiziran je za esports uvjete što znači da pruža performanse savršene za natjecateljski gaming. Uz unaprijeđeni Legend 2.0 dizajn s heksagonalnom bazom za manju radnu površinu, korisnici također mogu postaviti svoj headset na novu integriranu vješalicu.

 

aw2523hf-front_back_combined_view.jpg

Alienware 25 gaming monitor donosi brzinu osvježavanja od 360Hz i vrijeme odziva od 0,5 ms (GtG), osiguravajući nevjerojatno glatko kretanje po brzom IPS FHD panelu zaslona. Sadrži i podršku za AMD FreeSync Premium tehnologiju i VESA AdaptiveSync certifikat.

 

 XPS 13 Plus

Ovo prijenosno računalo dostupno je s već unaprijed instaliranim Ubuntu 22.04 LTS. Ubuntu certifikacijski program osigurava da sve komponente u certificiranom računalu rade u skladu s očekivanjima, tako da korisnik može biti siguran u najbolje iskustvo odmah nakon postavljanja.

 

xs9320nt-xnb-shot-5-2-gy.jpg

Certificirani uređaji također uključuju specifični softver ili upravljačke programe koji se razlikuju od standardnih. Oni su definirani u meta-paketu koji automatski instalira optimalnu konfiguraciju, upravljačke programe i jezgru računala za pružanje najboljeg iskustva na tom uređaju.

 

Dell Pro Webcam

Nakon predstavljanja vodeće 4K Dell UltraSharp web kamere, svoju seriju proizvoda obogatili su i s Dell Pro web kamerom. Ova profesionalna 2K QHD web kamera pruža vrhunski prikaz u odnosu na FHD (1080p) web kameru, koji je oštar i profesionalan u svim uvjetima osvjetljenja.

 

Dell_Pro_Webcam_WB50236.jpg

Sony Starvis senzor i leća s više elemenata primaju značajnu količinu svjetla kako bi pružili kristalno čistu sliku, dok kombinacija Digital Overlap HDR i Facial Detection Auto Exposure značajki optimizira prikaz.

Napredna Image Signal Processing tehnologija i 3D/2D smanjenje šuma automatski uklanjaju zrnate slike, osiguravajući korisniku da izgleda najbolje - čak i pri slabom osvjetljenju. Osim toga, inteligentna AI Auto Framing značajka omogućava odličan fokus i prati svaki pokret korisnika.

Kamera ima magnetski poklopac za privatnost i kopča za jednostavno pričvršćivanje na monitor, prijenosno računalo ili na tronožac. Web kamera je kompatibilna s Windows i Mac operativnim sustavima i dobro radi sa svim vodećim UC platformama. Također, certificirana je za Microsoft Teams i Zoom.

 

Alienware 25 gaming monitor, XPS 13 Plus prijenosno računalo i Dell Pro web kamera dostupni su u Hrvatskoj, a za više informacija posjetite Dell.hr.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell predstavio novi Alienware monitor, XPS laptop i Pro web kameru - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.