Nova 4K Dell UltraSharp web kamera za videokonferencije

Nova 4K Dell UltraSharp web kamera za videokonferencije

Dell UltraSharp je nova 4K web kamera s posebnim fokusom na elegantni dizajn koja je namijenjena poslovnim korisnicima i svima koji u ovo neobično vrijeme koriste za udaljeno poslovanje i konferencije web kamere.

Prema nekim procjenama tržište videokonferencija će do 2026. godine premašiti prihod od 50 milijardi dolara. Za to iznimno perspektivno tržište predstavljena je nova high-end kamera koja ima čak devet tehnologija koje čekaju patent. Ideja je bila razviti kameru koja ima DSLR kvalitetu slike, a u isto vrijeme je inteligentna i jednostavna za uporabu.

Dell UltraSharp Webcam interior expanded zoomed inInspirirana DSLR fotoaparatima, Dell UltraSharp web kamera odlikuje se velikim 4K Sony STARVIS CMOS senzorom i objektivom s više elemenata, koji hvata više svjetlosti te samim time pruža kristalno jasan video. Bez obzira na uvjete osvjetljenja, mogućnost HDR digitalnog preklapanja na Dell Ultra Sharp web kameri pomaže u očuvanju živopisnih boja i uravnoteženoj ekspoziciji. Redukcija 3D/2D video šuma automatski uklanja zrnastu sliku, čime osigurava da dobro izgledate čak i pri slabijem osvjetljenju. Od pametnih značajki tu je automatsko kadriranje, koje koristi umjetnu inteligenciju (AI) kako bi korisnici bili u fokusu svakog kadru. Korisnici također na rasplaganju imaju 5x digitalni zoom, kao i prilagodbu vidnog polja od 65°, 78° i 90°, kako bi se uvijek prikazali u svom najboljem izdanju.

Dell UltraSharp Webcam assorted images
Dizajn je cilindričan i ima aluminijsko kućište. Kružni elementi i tanki nosač za monitor minimalno ometaju prednji dio zaslona.
Dell je cjelokupni doživljaj poboljšao neprimjetnom integracijom pametnih sigurnosnih značajki. Tako Dell UltraSharp web kamera sadrži Windows Hello značajku, koja omogućuje brzu i sigurnu prijavu pomoću prepoznavanja lica. Također je ugrađena i značajku Dell ExpressSign-in za rad u paru s Dell računalima.

Dell UltraSharp Webcam Lifestyle Back to BackTo znači da proximity senzori na web kameri prepoznaju prisutnost korisnika dok se približava i automatski se odjavljuju kad se odmakne, pružajući dodatnu razinu sigurnosti bez imalo naprezanja. Naposljetku, tu je i magnetni poklopac za privatnost, koji se sigurno postavlja na leću ili na stražnju stranu. Pritom štiti leću kada se web kamera ne koristi te pružajući sigurno mjesto za odlaganje tijekom korištenja web kamere.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova 4K Dell UltraSharp web kamera za videokonferencije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.