Dell na Technologies Summitu predstavio nova rješenja za edge sustave

Dell na Technologies Summitu predstavio nova rješenja za edge sustave

Inovacije koje je Dell predstavio na svom virtualnom Dell Technologies Summitu uključuju satelitske čvorove, Gateway za povezivanje edge uređaja, verificiran dizajn za proizvodnju, platformu za streaming podataka i snažno prijenosno računalo.

Uz enterprise poslovna rješenja na događaju su predstavljeni Latitude 5430 Rugged i Latitude 7330 Rugged Extreme prijenosna računala koja su dizajnirana za upotrebu u izazovnom okolišu dok u isto vrijeme pružaju najveću razinu povezivosti i performansi. Latitude 5430 Rugged je prijenosno računalo s podrškom za 5G mrežu te predstavlja trenutno najlakši , ali u isto vrijeme najjači model 14-inčnong srednje-robusnog računala na tržištu. S druge strane, Latitude 7330 Rugged Extreme također donosi podršku za 5G za upotrebu u ekstremnim uvjetima kao najmanji 13-inčni potpuno-robusno prijenosno računalo na tržištu.

Dell Latitude 5430
Dodatno, korisnicima je na raspolaganju i Dell Technologies APEX Cloud Services with VMware Cloud platforma koja je najavljena na VMWorld događaju, a donosi sigurni i konzistentni način tvrtkama da prenesu poslovanje na višestruke cloud i edge sustave dok u isto vrijeme mogu efikasno upravljati resursima i previđenim troškovima. Dodatno, novi Dell EMC PowerEdge tower i rack serveri pomažu organizacijama u menadžmentu svih područja od kritičnih poslovnih procesa to virtualizacije edge lokacija.

Novi portfelj Dell
Novi Dell EMC Edge Gateway služi za sigurno povezivanje višestrukih edge uređaja unutar OT i IT okruženja uz pomoć kvalitetnog uvida u sustav. Dell EMC Edge Gateway s podrškom za 5G mrežu ne koristi ventilaciju može izdržati industrijske uvjete rada na temperaturi između -15 i 60 °C. Uz korištenje devete generacije Intel® Core™ procesora, Dell EMC Edge Gateway pruža podršku za pohranu i računalne mogućnosti za procesuiranje lokalnih podataka i analitičkih aplikacije, što je korisno za upravljanjem procesom procesuiranja i prikupljanja podataka. Osim toga, predstavljena je i Dell EMC platforma za streaming podataka (SDP) koja pruža poboljšanju optimizaciju GPU-a za streaming videosadržaja unutar okruženja nižih latencija i FPS-a za podršku Dell EMC VxRail i PowerEdge serverse analitike u stvarnom vremenu. Rezultat je mogućnost da tvrtke počnu s manjom jačinom sustava kojeg kasnije mogu lako prilagođavati s obzirom na IT potrebe.
Na događaju su predstavljeni Dell EMC VxRail satelitski čvorovi koji omogućavaju primjenu VxRail operativnog modela i efikasnosti na edge lokacijama. Sada vertikalni sustavi poput maloprodaje, proizvodnje te poslovanja na daljinu mogu početi koristiti VxRail tehnologiju za manju cijenu. Kao jedino HCI rješenje koje je izrađeno u suradnji s VMRare-om, VxRail satelitski čvor automatizira dnevne operacije, praćenje zdravlja sustava kao i cikluse rada bez potrebe za tehničkim i specijaliziranim resursima. Nadalje, predstavljen je i poseban Dell Technologies verificirani dizajn za proizvodnju Edge rješenja pomoću Litmusa za proizvodnju edge rješenja bez potrebe dodatnog programiranja. Time proizvođači mogu donijeti brze odluke za popravak, poboljšati proces proizvodnje te uštedjeti na troškovima pomoću analize podataka i centraliziranog sustava menadžmenta kojeg pokreće Litmus Industiral IoT edfe platforma. Izrađeno na Dell EMC VxRail PowerEdge serverima s mogućnosti korištenja VMware Edge Compute Stack tehnologije, ovo je drugo rješenje tvrtke Dell Technologies koje pruža efikasnost u kompleksnosti izrade edge sustava.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Dell na Technologies Summitu predstavio nova rješenja za edge sustave - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.