AMD demantirao glasine o sniženjima Ryzen procesora

AMD demantirao glasine o sniženjima Ryzen procesora

AMD je objavio kako su glasine o skorom sniženju Ryzen procesora zbog kojih je trenutno stala prodaja u Hrvatskoj potpuno netočne.

Tvrtka AMD Adria koja distribuira AMD-ove proizvode u Hrvatskoj i regiji, obratila nam se priopćenjem u kojem navode da su glasine i netočne informacije u nekim medijima o skorim sniženjima Ryzen 7 i Ryzen 5 procesora ozbiljno utjecale na prodaju u Hrvatskoj.

AMD navodi da mu kupci uporno šalju upite kada će pad cijena i ne žele kupovati Ryzen 5 i Rzen 7 jer čekaju pojeftinjenje, pa nam je stoga poslao sljedeće priopćenje:

Dragi prijatelji,

Nakon lansiranja sedam modela AMD Ryzen procesora iz Ryzen 7 i Ryzen 5 linija, najavili smo planove da na ljeto lansiramo i modele iz Ryzen 3 linije, kao i Ryzen Threadripper modele.

Ono što smo uočili prije par dana su špekulativni članci o navodnom sniženju cijena Ryzen 7 i Ryzen 5 modela. Ovom prilikom želimo istaći i jasno potvrditi činjenicu da nikakvog službenog mijenjanja cijena AMD Ryzen procesora nema. Bilo kakva promotivna akcija ili specijalni dealovi partnera i retailera isključivo su u domeni njihovih poslovnih procjena i planova, na koje mi ni na koji način ne utječemo.

Nedeljko Kovačević,
PR Manager, Adriatic & Hungary

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AMD demantirao glasine o sniženjima Ryzen procesora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.