MSI najavio B150M Gaming Pro matičnu ploču micro-ATX formata

MSI najavio B150M Gaming Pro matičnu ploču micro-ATX formata

MSI je najavio novu micro-ATX matičnu ploču fokusiranu na gamere, B150M Gaming Pro.

Nakon što je sredinom prošlog mjeseca predstavio novu seriju matičnih ploča Gaming Carbon, sada kompanija predstavlja novu ploču baziranu na Intelovom B150 čipsetu s pregršt gaming opcija.

Podržava šestu generaciju Intelovih procesora za LGA 1151 i DDR4-2133 memoriju do 32 GB. Prisutna je i DDR4 Boost tehnologija, koja pruža maksimalno izvođenje i stabilnost, te ujedno i bolju kompatibilnost memorije.

Dizajniran je s fokusom na gamere koji traže malo gamersko računalo. Ploča ima i certifikat 4. vojne klase, što označava vrhunsku kvalitetu i stabilnost. Za što bolje gaming iskustvo, prisutni su MSI Gaming LAN i Intelov i219 LAN, stvoren da pruži visoke performanse protokola za internetski prijenos podataka, TCP i UDP.

MSI B150M Pro 2

MSI Gaming LAN Manager automatski klasificira i stavlja prioritet aplikacija s osjetljivom latencijom za online igre.

B150M Gaming Pro sadrži i 15KV zaštitu protiv prevelikog napona, udara groma i statičkog elektriciteta. Za što bolju kvalitetu zvuka, pobrinula se Audio boost tehnologija, koja donosi izdvojene audio razine, audio kondenzatore, zaštitu protiv anti-popcorn buke (zaštita ušiju od glasnih zvukova kada se uključi ili isključi uređaj iz računala) itd. Crvena LED svjetla koja su smještena blizu 24-pin CPU power konektora pokazuju da je zaštita protiv prevelike voltaže aktivirana, a ujedno i lakše identificiraju mogući izvor problema. VGA Armor pojačava PCI Express slot, kako bi izbjegla moguća oštećenja i pucanja zbog teških grafičkih kartica.

MSI B150M Pro 1

Ugrađena Game Boost tehnologija omogućava više FPS-ova u igrama s pritiskom na samo jednu tipku. Gaming Hotkey omogućava više opcija za tipkovnicu, dodjeljivanje funkcija ili makroa za bilo koju tipku.

Dolazi i s novim Click BIOS 5 sustavom, koji se koristi za prilagođavanje sustava i što bolje učinkovitosti. MSI Gaming device port pruža mogućnost prilagođavanja DPI miša i makro kombinacija putem Mouse Master softvera.

mousemaster screen

Za gamere tu je još i OBS streaming softver, MSI gaming aplikacija (koja pruža simultanu kontrolu nad matičnom pločom i grafičkom karticom), MSI Dragon Eye (omogućava gledanje YouTube videa ili Twitch streama za vrijeme igranje igre) i CPU-Z (koji prikuplja ključne informacije o glavnim uređajima sustava kao što su brzina CPU-a).

S pločom se dobiva neograničeni RAMDisk koji omogućava stvaranje virtualnog drivea od strane sistemske memorije, dopuštajući do 25 posto veću brzinu nego kod modernih SSD-ova, navodi službena stranica.

RAM screen

Na prednjoj strani nalaze se dva USB 3.1 Gen1 porta i četiri USB 2.0 porta, dok je na stražnjoj strani šest USB 3.1 porta. Od ulaza posjeduje još i VGA, HDMI i DVI. Tu su još i jedan PCIe 3.0 x16 slot i dva za PCIe 3.0 x1 slot. Što se tiče pohrane, podržano je šest SATA 6Gb/s portova.
Za sada nisu spomenute nikakve informacije o cijeni ili dostupnosti ove gaming matične ploče.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI najavio B150M Gaming Pro matičnu ploču micro-ATX formata - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.