Xiaomi predstavio "zvijer" od mobitela, Mi Note 2

Xiaomi predstavio "zvijer" od mobitela, Mi Note 2

Xiaomi je, recimo to tako, zbog Samsungovog fijaska s Note 7, izabrao idealan tajming za izbacivanje svog novog smartphone uređaja.

Kineska tvrtka Xiaomi rapidno utjecaj širi na globalno tržište, a nakon Samsugovog fijaska s njegovom perjanicom, Note 7, vjeruje se kako je Xiaomi izabrao apsolutno pravi trenutak za izbacivanje svog phablet uređaja, Mi Note 2.

U pitanju je phablet zakrivljenog kućišta, ali i 5,7-ičnog OLED zaslona rezolucije 1080p, no ispod "haube", Mi Note 2 je prava zvijer. Uređaj krije Qualcommov posljednji Snapdragon 821 SoC radne frekvencije 2,35 GHz, sa 6 GB LPDDR4 radne memorije, te 128 GB UFS 2.0 prostora za pohranu podataka. Kupci će moći birati i nešto cjenovno pristupačnije rješenje, s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu podataka.

Na stražnjem dijelu mobitela nalazi se 22,56 megapikselna kamera koja koristi Sonyjev IMX218 Exmor senzor s EIS digitalnom stabilizacijom i mogućnošću snimanja 4K video materijala. Prednja kamera koristi 8-megapikselni Sonyjev IMX268 senzor.

Phablet također nudi podršku za globalni LTE, bateriju kapaciteta 4.070 mAh, Quick Charge 3.0, NFC i precizni GPS.

Što se cijena tiče, preporučena cijena za jeftiniji model jest oko 420 američkih dolara, dok će skuplji model stajati oko 520 američkih dolara (cijene su originalno bile izražene u Yuanu).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Xiaomi predstavio

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.