HP Pavilion 14-ce2029nm

HP Pavilion 14-ce2029nm

Luksuzni ljepotan

Kada je riječ o kompaktnim prijenosnicima na našem tržištu malo koje ime je na visokom glasu kao HP, a ovaj prijenosnik je još jedan dokaz zašto su na tako visokom glasu.

Kada smo sve testirane prijenosnike posložili jedan do drugog HP-ov Pavilion 14 svojom ljubičastom bojom i atraktivnim dizajnom istaknuo se iz mase. HP-ov dizajnerski odjel kroz godine je napravio neke od najatraktivnijih prijenosnika i Pavilion 14 je još jedan u nizu njihovih uspješnih proizvoda. No iako je atraktivan, s funkcionalne strane ovaj dizajn ima mane poput uskog kuta otvaranja zaslona i činjenice da su oba USB-A porta na istoj strani te se nalaze jedan do drugoga.

Jednostran: HP je oba USB porta smjestio na istoj strani što bi mogao biti problem pri spajanju uređaja

hp 3

Osim dizajna, i kvaliteta izrade ovog prijenosnika je na visokom nivou, te je većinom izrađen od aluminija. Zaslon ima visoku svjetlinu i odličnu kvalitetu prikaza te ima površinu koja smanjuje refleksiju tako da je rad moguć i vani tijekom sunčanijih dana. Tipkovnica ovog prijenosnika ima odličan raspored, te savršen balans hoda i taktilnosti a kao dodatan bonus ima pozadinsko osvjetljenje, Touchpad ima prosječno veliku dodirnu površinu no isto tako ima dobru teksturu koja omogućava lako klizanje prstom. Intel Core i3 8145U ima visoku energetsku učinkovitost i vrlo dobre performanse, unatoč činjenici da ima samo dvije fizičke jezgre.

Čisto solidno: Core i3 8145U pokazao se sposobnim za zahtjevan rad

 

HP 1

Autonomija ovog prijenosnika je prosječna te je tijekom našeg testiranja u PCMark Modern Office alatu izdržao 7 sati i 3 minute dok kapacitet baterije nije pao na 20%.

Test zagrijavanja:

HP 4 yagrijavanje

 

Jedan od načina na koje je HP ovaj prijenosnik učinio povoljnijim je izbor operativnog sustava. Naime, ovaj prijenosnik dolazi s FreeDOS sustavom, što vrijedi imati na umu ako nemate iskustva s instalacijom drugog operativnog sustava. Ovaj prijenosnik ima mnoge vrline i kao cjelina je vrlo atraktivan. Ako vam je potreban jednostavan kompaktni prijenosnik s vrhunskim dizajnom i kvalitetom izrade upravo bi Pavilion 14-ce2029nm mogao biti idealan izbor.

Više informacija

  • Model: Pavilion 14 ce2029nm
  • Proizvođač: HP
  • Procesor: Intel Core i3 8145U
  • Memorija: 8 GB DDR4
  • Grafički sustav: Intel UHD Graphics 620
  • Tvrdi disk: 256 GB NVMe PCIe
  • Zaslon: 1920 x 1080, 14", IPS AntiGlare
  • OS: FreeDOS
  • Baterija: 41 Wh
  • Ustupitelj i cijena: HP, www.hp.com.hr, 4.799,00 kn
  • Grand Prix: 3,72
  • Best Buy: 3,72
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za HP Pavilion 14-ce2029nm

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP Pavilion 14-ce2029nm - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.