Vodič u 8 koraka: Što prvo napraviti kada kupite novi laptop - 2.3 out of 5 based on 3 votes
Vodič u 8 koraka: Što prvo napraviti kada kupite novi laptop

Vodič u 8 koraka: Što prvo napraviti kada kupite novi laptop

Pročitali ste naše vodiče i kupili prijenosno računalo idealno za online nastavu, rad ili jednostavno za gaming. U ovom vodiču vodimo vas kroz 8 koraka koje prvo trebate napraviti nakon kupnje laptopa.

COVID-19 pandemija potjerala nas je sve u kuće i da spasimo svijet trebamo se malo igrati, gledati serije i filmove ili čak i raditi od doma. Dok je većini djelatnosti stigla zona sumraka, proizvođači laptopa barem zakratko imaju pravu navalu. Ako ste i vi jedan od kupaca koji je upravo u nabavci prijenosnika, napravili smo mali vodič kako da što prije nakon vađenja iz kutije novo računalo bude spremno za neprekinutu akciju.

Nabavka Windowsa

Naš savjet oduvijek je bio kupovina lapotopa s instaliranim operativnim sustavom. Malo je teško zamisliti da kupujete mobitel i da dođe bez OS-a. No, često trgovci kako bi ponudili što bolje komponente za što nižu cijenu iz jednadžbe su izbacili operativni sustav. S obzirom na to da vam računalo mora biti dobro za nekoliko idućih godina, ako nemate budget za dodati Windowse, postoji par rješenja i za to. Ako laptop kupujete za školarca ili ste prosvjetni radnik, na CARNET-ovim stranicama možete preuzeti operativni sustav i MS Office aplikacije, što je fenomenalna ponuda. Morat ćete se prije toga javiti ipak nadležnoj osobi u školi. Windowse možete preuzeti s Microsoft stranica, a onda potražiti ključ na stranicama specijaliziranima za prodaju softverskih licenci, čime ćete nešto jeftinije proći. Treća opcija je jednostavno kupiti licencu Windowsa, što možete u trgovini u kojoj ste kupili i prijenosno računalo.

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vodič u 8 koraka: Što prvo napraviti kada kupite novi laptop - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.