iRobot Roomba robotski usisivači - 5 cjenovno pristupačnijih alternativa

iRobot Roomba robotski usisivači - 5 cjenovno pristupačnijih alternativa

Koji robotski usisavač odabrati

Robotski usisavači kategorija je koja i dalje doživljava nevjerojatnu ekspanziju. U proteklih 20 godina tehnologija je podosta uznapredovala i sada postoji ogroman raspon modela na tržištu.

Jedan od najrazvikanijih proizvođača je američki iRobot za čije ćete robotske usisavače morati posegnuti u džep. U ovom članku predstavljamo vam pet zanimljivih jeftinijih alternativa za poznatu Roomba seriju robo usisavača.

 

Vileda VR 102 2

Vileda VR 102

Još jedan od iznimno pristupačnih modela dolazi iz tvrtke specijalizirane za čistače podova. Njihov osnovni model nudi 90 minuta usisavanja u jednom prolazu, a radi u tri načina rada: spiralnom, cik-cak i automatskom. Budući da nema napredne senzore za navigaciju, po prostoru se kreće nasumičnim načinom. Na svom obrubu ima odbojnike koji absorbiraju udarce. Vileda VR 102 može prelaziti preko rubova tanjih tepiha i tepisona, pogodan je za parkete i pločice, ali ne i deblje tepihe. Može savladati pragove visine 1,5 cm. Njegove su prednosti velika posuda za prašinu od 500 ml i veći usisni otvor, pa nešto brže prolazi kroz prostor. Uz tipku za paljenje Vileda nudi i tihi mod rada ispod 60 db. Usisavač nema bazu, već se puni putem punjača sličnog onima za mobilne telefone.

Tip navigacije: nasumični

Kapacitet spremnika: 500 ml

Baterija: 2200 mAh

Dimenzije: 320x320x80 mm

Cijena:1.099,00 kn

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

iRobot Roomba robotski usisivači - 5 cjenovno pristupačnijih alternativa - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.