Božićni palac gore za kupnju: Koje gaming slušalice kupiti?

Božićni palac gore za kupnju: Koje gaming slušalice kupiti?

Gaming headset za opako igranje

Za potpunu imerziju u svijet igara za vaše seanse nabavite si gaming slušalice koje dolaze s raznim naprednim tehnologijama. Ako se odlučite tražiti headset za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali top modele koje se isplati potražiti na sniženjima.

Slušalice su odličan poklon nekome tko provodi vrijeme za računalom jer dok gaming može biti vrlo zabavan, ponekada je dobra ideja izolirati zvukove od svojih ukućana. Uz to s modernim virtualnim surround sustavima dobivate puno bolju prostornu osviještenost. Neizbježne su i kada želite pričati preko interneta kako vaš mikrofon ne bi pokupio zvukove koji inače dolaze iz zvučnika. Drugim riječima, idealan su poklon za moderne gamere svih uzrasta, a mogu se koristiti i u profesionalnim zoom razgovorima.

headset pro tip


Logitech Pro X Wireless Lightspeed
Logitech Pro X Wireless Lightspeed

Za: Dobro znane Logitech Pro X slušalice dobile su puno nagrada otkako su predstavljene, a sada na tržištu imamo i bežičnu verziju kojom dobivate puno više slobode kretanja uz istu kvalitetu zvuka. Za spajanje se koristi Logitechova već poznata LIGHTSPEED tehnologija koja pomoću 2,4 GHz signala osigurava prijenos visoke kvalitete bez kašnjenja i bez prekidanja. Logitech je kao i kod ostatka Pro serije odbacio sav višak poput RGB rasvjete i fokusirao se na ono najbitnije: slušalice su napravljene od čvrstih materijala gdje su svi spojevi metalni te će izdržati godine korištenja, dok je svaki dio slušalica koji dolazi u kontakt s vašom glavom prekriven nekim oblikom memorijske spužve. Baterija na slušalicama traje i do 20 sati tako da ih nećete stalno morati puniti, a za potpuno će punjenje trebati par sati prije ponovnog korištenja. Dizajnirane su za duge sate nošenja, pa se osim klasičnih kožnih spužvi oko uha, nudi i tekstilna verzija, ovisno o vašim preferencijama. Kada je gaming u pitanju, slušalice podržavaju DTS: X virtual surround sound koji kontrolirate G HUB softverom. Glazba se također vjerno reproducira s neutralnim dubokim tonovima i pojačanim srednjima kako bi vokali bili jasniji. Sve vam to omogućuju Logitechevi 50-milimetarski Pro-G driveri koji zajedno s Blue mikrofonom čine kompletan sustav za audio komunikaciju, bez obzira igrate li videoigre ili slušalice koristite za razgovore i video pozive. Sve mogućnosti slušalica, uključujući i poboljšanja mikrofona, mogu se prilagoditi G HUB aplikacijom koju preporučujemo da isprobate.
Protiv: Nešto viša cijena wireless modela u usporedbi sa žičanim.
Driver: Hybrid mesh PRO-G 50 mm
Frekvencija: 20 Hz-20 KHz
Konekcija: Bežično 2,4 GHz Lightspeed, USB kabel
Mikrofon: Cardioid fokusiran
Masa: 370 g
Viđeno u: Links.hr
Cijena: 1.424,05 kuna


Asus ROG Strix Go 2
Asus ROG Strix Go 2.4

Za: Ovaj model dodaje bežičnu funkcionalnost Asusovim slušalicama što je svakako plus kod modernih gamera jer omogućuje veću slobodu bez povlačenja kablova. Slušalice su prilično lagane s obzirom da imaju i bateriju cjelodnevnog trajanja na jednom punjenju. Dizajn je suptilan, no vidi se da je riječ o gaming slušalicama. Igranje je vrlo jasno zahvaljujući virtualnom surroundu i vrlo čistim 40-milimetarskim driverima. Povezivanje žicom, ako želite slušati HD glazbu, omogućuje veću frekvencijsku responzivnost od 10 do 40.000 Hz. Dolazi s dva mikrofona te, dok je onaj na stalku precizniji, ugrađeni i dalje nudi solidne performanse.
Protiv: Plastičan dizajn zahtjeva vrlo pažljivo rukovanje za dugogodišnji rad.
Driver: Asus Essence 40 mm
Frekvencija: 20 Hz – 20.000 kHz
Konekcija: Wireless 2,4 GHz, 3,5 mm audio, USB-C
Mikrofon: Fokusiran
Masa: 290 g
Viđeno u: Centar-tehnike.hr
Cijena: 1.139,00 kuna


SteelSeries Arctis 7
SteelSeries Arctis 7

Za: Ove slušalice koriste suptilan dizajn bez RGB rasvjete s metalnim kućištem i puno ugodne pjene s njihovim „airweave” materijalom koji jamči prozračnost ušima. Slušalice se mogu dugo nositi jer ne pritišću previše glavu, no zato nisu idealne za nošenje tijekom hodanja. Baterija traje do 24 sata na jednom punjenju, a imaju virtualan surround za gaming, dok je i slušanje glazbe solidno iskustvo. Pristup dodatnim opcijama imate preko aplikacije koja omogućuje preciznu kontrolu slušalica. Koriste 2.4 GHz wireless konekciju s USB nastavkom kompatibilnim i s konzolama.
Protiv: Nisu za nošenje dok se krećete jer se ne drže čvrsto za glavu.
Driver: 40 mm
Frekvencija: 20 Hz – 20.000 kHz
Konekcija: Arctis 2,4 GHz wireless, 3,5 mm audio
Mikrofon: Bi-directional
Masa: 375 grama
Viđeno u: futura-it.hr
Cijena: 1.274,40 kuna


Razer BlackShark V2 Pro
Razer BlackShark V2 Pro

Za: Pro model ovih slušalica donosi nam bežično spajanje s računalom baterijom koja može trajati i do 24 sata na jednom punjenju. Dizajn je relativno suptilan za Razer, bez dodatne rasvjete te s jednostavnom crnom bojom. Plastičan dizajn omogućuje im održavanje niže težine s obzirom na bateriju. Slušalice imaju pojačane duboke tonove koji će se dopasti mnogima, no ako želite preciznost, trebat ćete se igrati s EQ-om u Razerovu Synapse softveru. Mikrofon je plus na slušalicama, s jasnim prijenosom glasa i dodatnim softverskim opcijama.
Protiv: Plastičan dizajn s labavim držačima, cijena, Micro-USB utor
Driver: Razer TriForce Titanium 50 mm
Frekvencija: 12 Hz – 28 kHz
Konekcija: HyperSpeed 2,4 GHz wireless, 3,5 mm audio
Mikrofon: Cardioid fokusiran
Masa: 320 g
Viđeno u: links.hr
Cijena: 1.199,00 kuna


JBL Quantum 600

JBL Quantum 600

Za: JBL-ova gaming linija neće nikoga zavarati jer ima vrlo specifične RGB detalje s velikim svijetlećim brendom te slušalice čini ekskluzivno gamerskima. Mikrofon je također pričvršćen, te dok ga se ne može maknuti, svojim se podizanjem isključuje kako vas se ne bi moglo čuti. Slušalice su bežične te u ovom modu imaju dva načina rada: Surround za gaming ili Chat za razgovor preko weba, no slušanje glazbe nije idealno u nijednom od ova dva moda – za glazbu se najbolje spojiti žicom na slušalice. Softver, ako ste na PC-ju, može prilagoditi sve aspekte slušalica vašim potrebama.
Protiv: Plastičan „gamerski” dizajn, nepregledne kontrole, audio modovi, 14 sati trajanja baterije
Driver: 50 mm
Frekvencija: 20 Hz – 20 khz
Konekcija: Wireless 2,4 GHz, 3,5 mm audio
Mikrofon: Bi-directional
Masa: 346 g
Viđeno u: Ronis.hr
Cijena: 1.169,00 kuna

 

 

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: Koje gaming slušalice kupiti? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.