Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život

Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život

Čak 55% kompanija u istraživanju za EMEA regiju boji se da neće moći odgovoriti na korisničke zahtjeve. Dell je stoga organizirao konferenciju s predavanjima i prikazom tehnologije kojom možete odgovoriti na izazove digitalne transformacije.

Prema istraživanju koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne, samo 4% kompanija u EMEA regiji mogu se smatrati digitalnim liderima. Kao da taj broj nije dovoljno loš, preko 78% ispitanika od 4600 anketiranih (C-suite do direktora kompanija) priznaju da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji. A više od pola, 51% ispitanika vjeruje kako će imati problema odgovoriti na potrebe korisnika u sljedećih pet godina.

Upravo odgovaranjem na ove izazove bavit će se konferencija Dell Technologies Forum čiji je vodeći slogan Transformacija počinje ovdje. U zagrebačkoj Laubi 26. studenog će Dell ugostiti poduzetnike, osnivače startupa i sve one koji svoje poslovanje žele podići na novu razinu uz pomoć Dell tehnologija.

Sasho Tasevski, senior SE manager SEE u Dellu održat će keynote govor s temom Make it Real, dok će case study primjer uporabe Dell tehnologija održati Ivančica Kraljević Bačlija iz Croatia Osiguranja. Njena prezentacija nosi naslov Osiguranje uvijek i svugdje. Mobilni ured 2u1.

Konferencija se potom dijeli na dva tracka. U Laubi će vam se, kako kažu, pružiti prilika da vidite, dotaknete i otkrijete najnovije proizvode, rješenja i strategije „koje omogućuju transformaciju s ruba prema središtu clouda“ i time postavite temelje za svoju digitalnu budućnost.

Kako bi događanje bilo korisno doslovce svima koji žele svoje poslovanje odvesti na još jedan korak u budućnost Dell je osigurao brojne govornike, stručnjake koji će na svojim sesijama govoriti o umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju, novim paradigmama Open Networkinga, Dell EMC pohrani, Dell Technologies Unified Workspaceu, Dell Technologies Cloudu te modularnim i praktičnim rješenjima koje nudi OptiPlex Ultra.

Među predavanjima i prezentacijama još ćemo izdvojiti predavanja o Dell EMC PowerEdge i PowerSwitch rješenjima te o cloud migraciji pomoću VMwarea, dok će posebno zanimljiv dio događanja biti sesija "Women in Technology" koja će vam omogućiti razmjenu iskustava s nadahnjujućim uspješnim poslovnim ženama.

Registracije za konferenciju možete pronaći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tehnologije koje će vaše inovacije dovesti u život - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.