DeepCool predstavlja mainstream kućište Dukase

DeepCool predstavlja mainstream kućište Dukase

DeepCool poznat je po svojim funkcionalnim i cjenovno prihvatljivim kućištima, ali i vrlo skupim i pomalo egzotičnim kućištima.

Njihovo novo predstavljeno ATX kućište Dukase ulazi u prvu kategoriju, cjenom od 70 američkih dolara (oko 498 kn). Fokusiran je na mainstream kupce koji žele slagati vlastita računala.

Interijer kućišta pruža mjesta za ATX matičnu ploču, dva 3.5-inčna drivea, tri od 2.5-inča te dva za 5.25-inčne optičke driveove. Hladnjaci mogu biti stavljeni do 170 mm visine, dok je za grafičku karticu maksimalna dužina do 390 mm. Može se maksimalno staviti do tri dual-slot grafičke kartice, zbog toga što Dukase ima sedam ekspanzijskih slotova.

DeepCool Dukase 4

Podržava po jedno mjesto za ventilatore do 120 mm na stražnjoj strani, te po dva iste mjere na prednjoj strani. Na vrhu je moguće i puno širi ventilator, podržavajući dva primjerka do 140 mm.

DeepCool Dukase 2

Na vanjskoj strani, ovo kućište ima vrata koja se okreću kako bi pokrila prednju stranu, prozor na bočnom panelu te po jedan USB 2.0 i 3.0 port, HD audio jackove. Također, ima i slotove za specijalno dizajnirane LED-ice, navodi službena stranica.

DeepCool Dukase 3

Cijena mu je 70 dolara tj. oko 498 kn i bit će dostupan širom svijeta u sljedećem mjesecu.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

DeepCool predstavlja mainstream kućište Dukase - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.