Biostar lansirao flagship nove Racing serije u obliku matične ploče Z170GT7

Biostar lansirao flagship nove Racing serije u obliku matične ploče Z170GT7

Biostar je predstavio flagship svoje RACING serije, matičnu ploču RACING Z170GT7.

Nakon što je sredinom studenog najavio ploču fokusiranu na srednju kategoriju budžeta, tako sada predstavljaju svoj flagship proizvod. Matična ploča uključuje dizajn ugljičnih vlakana na heatsinku, novu Racing IO zaštitu protiv prašine i statike, podršku za zadnje Intelove procesore na Z170 čipsetu. Što se tiče memorije, omogućava do četiri DDR4 memorijska modula do brzine do 3200 MHz s kapacitetom do 64 GB.

Tu je i njihova Hi-Fi audio solucija, podrška za USB3.1 Type-C reverzibilni konektor, SATA Express i PCI-e M.2. Dual-BIOS zaštita pomaže u boljoj zaštiti protiv kvarenja BIOS-a i štete od pogrešnih BIOS-ovih procedura.

Biostar Racing Z170GT7 2

U njihovoj RACING seriji uključen je Super 5 Design koncept koji se sastoji od Super Facea (nova racing dizajn tema), Super Power (hardverski dizajn), Super Sound (Hi-Fi audio), Super Easy (jednostavan dizajn i dostupačnost kontrola), Super Fun (DIY koncept za entuzijaste i moddere).

Od ostalih detalja, na službenoj stranici navode se i Intelov i219V za LAN, video ulazi za DVI-D, VGA i HDMI (2 ulaza).

Pomoću Vivid LED DJ moguće je i napraviti vlastiti LED efekt, a GT Touch s jednim dodirom može promijeniti u sportski način (za bolje performanse) ili eco način (za optimizaciju potrošnje).

Informacije o cijeni i dostupnosti nisu navedene.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.