Biostarova Racing linija proširena s H170GT3 pločom

Biostarova Racing linija proširena s H170GT3 pločom

Kao i sve matične ploče iz njihove serije "za utrkivanje" tako je i ova namijenjena gamerima i zabavi.

H170GT3 matična ploča micro ATX formata ima podršku za Intelove procesore šeste generacije i njihovu H170 arhitekturu. Sadrži 4-DIMM DDR4-2133 memoriju proširivu do 64 GB, po dva ekspanzijska slota za PCI-E x16 3.0 i PCI-E x1.

Što se tiče portova za pohranu, tu su prisutna dva SATA3 konektora, jedan SATA Express konektor (brzine do 16 Gb/s) i M.2 Key M konektor.
Gameri će moći izraziti svoj vlastiti stil putem ekskluzivnog Vivid LED DJ softvera kojim je moguće kontrolirati i modificirati boje LED-a na hladnjaku ploče i njegovim rubovima.

vividled01

Tu je i ekskluzivna 5050 LED Fun opcija koje je namijenjeno DIY (Do it yourself) fanovima, pomoću koje se može spojiti LED trake driektno na zaglavlje te ih kontrolirati putem Vivid programa.

5050led01


GT Touch omogućava i opcije Sport i Eco. U sportskom načinu, sustav podiže performanse automatski, dok u Eco načinu, sustav optimizira potrošnju energije.

gttouch01

Što se tiče audio strane, dolazi s pregršt audio opcija, kao što su Hi-Fi Power (audio komponente dolaze s neovisnim dizajnom struje za smanjenje elektorničke buke), Smart Ear (alat kojim se lakše prilgođava jačina zvuka sustava), Hi-Fi Cap (visoko kvalitetni audio kondenzatori) itd.

H170GT3 2

Službena stranica navodi kako pomoću Charger Booster opcije može puniti Apple uređaje, kao što je iPad, iPhone.

Nudi Dual BIOS tehnologiju (osigurava backup BIOS-a), te zaštitu od strujnog udara, elektrostatičkog pražnjenja, prevelike struje, voltaže i temperature, a tu je i BIOS Virus zaštita (BIOS štiti boot sektor i particiju te daje upozorenja kod opasnosti).

Preporučena cijena za Ameriku iznosi 95 dolara (oko 673 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Biostarova Racing linija proširena s H170GT3 pločom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.