LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi

LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi

Južnokorejski LG objavio je kako će K10 i K4 mobiteli biti lansirani diljem svijeta ovaj tjedan.

Za sada je K10 bio dostupan za kupnju u matičnoj zemlji kompanije, dok je entry-level K4 viđen na kompanijoj ruskoj stranici. Kompanija je najavila kako će oba dva mobitela biti dostupna u Europi počevši od ovog tjedna, dok će nakon njih doći na red i Bliski Istok, Azija i Latinska Amerika.

Njihova K linija je najavljena na ovogodišnjem CES-u, s modelima K10 i K7. Nema nikakvih službenih informacija o dolasku K7 modela koji je trenutno dostupan za kupnju u Americi.

Feat 5 3 HD In cell display K10 LTE K430ds

K serija dizajnirana je da ima vrhunski izgled i pruža napredne opcije kamere (slikanje gestom - kada korisnik ispruži ruku i stisne u šaku kreće timer od tri sekunde), ali bez neke poveće cijene kakvu konkurenti imaju.

Feat Gesture shot K130E K4

K4 entry-level uređaj od specifikacija ima 4,5-inčni ekran, četverojezgreni procesor na 1 GHz taktu, memoriju od 1 GB, 8 GB pohrane i bateriju od 1,940 mAh. Stražnja kamera ima 5 MP, dok prednja iznosi 2 MP. Dolazi u bijeloj i indigo boji.

Feat Main camera 5MP K130E K4

K10 je namijenjen mlađoj i zahtjevnijoj publici, dolazeći tako s 5,3-inčnim HD ekranom (1280 x 720). Postoje dvije različite verzije s različitim specifikacijama. Tako LTE model ima mogućnost četverojezgrenog procesora na 1,3 GHz ili osmojezgreni na 1,14 GHz, dok 3G model 1,3 GHz četverojezgreni procesor. Stražnja i prednja kamera iznose po 13 i 8 MP za LTE model, dok 3G ima za stražnju i prednju 8 MP.
LTE model ima 2 GB ili 1,5 GB opciju s 16 GB pohrane, dok 3G ima 1 GB RAM-a i 8 GB pohrane.

Svi uređaji rade na Android 5.1 Lollipopu, navodi službena stranica. Cijena K10 iznosi oko 164 dolara (oko 1.664 kn), dok K4 još službeno nema cijene.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.