Asus proširuje seriju mini računala s VivoMini VM65N i VM65

Asus proširuje seriju mini računala s VivoMini VM65N i VM65

Tajvanski Asus predstavio je VivoMini VM65 seriju mini računala koja podržavaju 4K UHD.

Nakon što je kompanija početkom prošlog mjeseca predstavila mini računalo VC65R, sada predstavljaju dva nova mini računala koja imaju Skylake procesore i podršku do 16 GB DDR4 memorije.

VivoMini VM65 serija je serija računala od dvije litre namijenjena privatnim korisnicima. VivoMini VM65N ima jače specifikacije, dolazeći s Nvdijinom GeForce 930M Optimus grafikom i podrškom za 4K UHD ekrane, čime se korisnicima pruža mogućnost igranja casual igara na najvišim postavkama, gledanje iznimno detaljnih slika itd.

Za pitanje pohrane, VM65 serija sadrži Vivo DualBay, dual-storage dizajn kojim se omogućava kombinacija do dva 2,5-inčna SSD-a i hard diska. Korisnik tako može kombinirati SSD ili HDD po vlastitoj želji, opredjeljujući se za veći kapacitet ili brzinu. Najavljeni su modeli i bez DualBaya koji će imati jedan 3,5-inčni HDD.

VivoMini VM65 serija mini računala rješava se brige za upotrebom eksternih zvučnika, tako što ima u sebi ugrađene SonicMaster zvučnike.

Što se tiče konekcija VM65N model sadrži jedan SuperSpeed USB 3.1 koji omogućava dva puta veću brzinu transfera u odnosu na USB 3.0, te preko 20 puta u odnosu na USB 2.0. Dolazi s dva USB 3.1 i četiri USB 3.0 portova na koje korisnik može priključiti razne uređaje poput miša, tipkovnice itd.

U službenom priopćenju navodi se i kako ima HDMI, DisplayPort++, klasični audio-output jack i 4-u-1 čitač kartice. Preko HDMI i DisplayPort++ VM65 serija mini računala može podržati do tri nezavisna ekrana, što bi trebalo pomoći u boljem multitaskingu.

Ugrađena je i Intelova Wi-Fi kartica i Bluetooth 4.0, a pomoću kompanijinih aplikacija Asus Media Streamer i Remote Go za fluidno streamanje glazbe i videa.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus proširuje seriju mini računala s VivoMini VM65N i VM65 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.