Razer proširuje liniju BlackWidow tipkovnica s X serijom

Razer proširuje liniju BlackWidow tipkovnica s X serijom

Nova linija njihovih tipkovnica zvana BlackWidow ("Crna udovica") namijenjena je korisnicima s ograničenim budžetom.

Kompanija Razer prati nove tehnologije i inovacije, objavivši nedavno kako njihov VR uređaj dobiva VR igre sa Steama i kako su započele prednarudžbe za prvo plug and play rješenje za eksternu grafičku karticu.

Sada su najavili svoju X liniju tipkovnica BlackWidow, na čelu s verzijom Chroma.

Nova X linija od četiri tipkovnica (X Chroma, Tournament Edition X Chroma, X Ultimate, X Tournament Edition) dolazi s Chroma osvjetljenjem, no postoje i modeli bez toga, poput Ultimate. Navodi se kako se radi o minimalističkoj verziji orginalne tipkovnice, maknuvši zaštitni gornji dio i stavivši metalnu ploču vojne klase.

Switchevi su doživjeli promjenu, dolazeći na izloženom backplateu. Sami fontovi na switchevima su tanji i manji. Sve tipkovnice imaju snagu pritiska 50 g, vijek tipki od 80 milijun pritisaka, 10 key roll-over anti-ghosting (do deset tipki pritisnutih odjednom bez izgubljenog signala), programabilne tipke s on-the-fly macro opcijom.

Odabrani modeli dostupni su (osim Razerovih swticheva) i u Cherry MX blue switchevima. Tipkovnice su jeftinije za desetak dolara od onih bez oznake X. Objavljene su i njihove cijene.

BlackWidow X Chroma - Razer switchevi i Chroma osvjetljenje za 190 eura (oko 1.433 kn). Dostupna je za kupovinu širom svijeta i putem njihove stranice.

BlackWidow X TE Chroma - Razer switchevi i Chroma osvjetljenje za 150 eura (oko 1.131 kn).

RZR BW X TE Chroma V01

BlackWidow X Ultimate dolazi s Razer switchevima za 120 eura (oko 905 kn) i s Cherry MX blue switchevima za 110 eura (oko 830 kn).

razer blackwidow x ultimate 1

BlackWidow X TE dolazi s Razer switchevima za 80 eura (oko 603 kn), dok je s Cherry MX blue switchevima cijena 70 eura (oko 528 kn).

Preko njihove stranice moguće je nabaviti X Chroma, X TE Chroma i X Ultimate.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razer proširuje liniju BlackWidow tipkovnica s X serijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.