MSI najavio all-in-one računalo Pro 16 Flex

MSI najavio all-in-one računalo Pro 16 Flex

Novo all-in-one fleksiblno računalo pogodno je za korištenje u komercijalnoj industriji i kućanstvu.

Nakon što je sredinom ovog mjeseca predstavio svoje prvo kompaktno i modularno gaming računalo Vortex, sada predstavlja 10-point touch AIO računalo (podrška za deset prstiju na ekranu istovremeno).

Pro Flex 16 odlikuje i veća fleksiblnost položaja nudeći tri različita načina rada. Posjeduje opciju uspravnog rada, visenja i ravnog načina rada gdje se postolje samo sklopi, čime nalikuje na poveći tablet. Njegovo unikatno okretno postolje može se okrenuti za 90 stupnjeva. Time se omogućava uspravni način korištenja kao AIO računalo, a putem četiri prisutne točke za postavljanje može poslužiti kao multimedijalan uređaj kad ga se stavi na zid ili ormar.

02 Pro Flex 16

Njegove dimenzije ekrana iznose 15,6 inča i HD rezoluciju (1366 x 768). Što se tiče procesora, radi se o četverojezgrenom Intelovom Celeron N3150 procesoru sa 6W, zbog pristojne računalne snage i male potrošnje energije. Maksimalni kapacitet memorije iznosi do 8 GB, sa dva dostupna DDR3L SO-DIMM slota.

03 Pro Flex 16

Hard disk iznosi 1 TB, a tu su još i optički drive u opciji Tray-in DVD Super Multi, dva zvučnika od 2W.  Fanless dizajn omogućava mu nižu potrošnju energije, tihi rad i veće trajanje računala. Putem svog HDMI porta može se spojiti s drugim ekranom i tako podržati dual display opciju.

Pro Flex 16 opremljen je COM portom i tri USB 2.0 porta, čime se omogućava spajanje sa svim komercijalnim POS uređajima popu bar kod skenera, čitača kreditnih kartica itd. Ugrađena baterija ima 1300 mAh koja traje do jednog sata u normalnim uvjetima korištenja i ima zaštitu protiv gubljenja podataka tijekom pada struje.

Prisutne su i druge Intelove tehnologije poput Ready Modea ("always on" s ažuriranjima u pravom vremenu), Dual Band Wireless-AC M.2 combo kartica te integrirana grafika.

Ima i opciju brzog punjenja, gdje može brzo napuniti mobilnu uređaj, čak i kad je isključen. Podržava USB3.1 Gen1 za brzi prijenos podataka s dva porta (od toga jedan sa Super Chargeom), jedan s USB 3.0 i Super Chargeom i 3-u-1 čitač kartice. Računalo dolazi u crnoj boji na prednjoj strani te bijeloj stražnjoj strani. Njegova težina iznosi 1,89 kg.

Za sada nema detalja o cijeni ili dostupnosti ovog računala.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI najavio all-in-one računalo Pro 16 Flex - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.