Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu

Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu

Kompanija je predstavila svoj patentirani Power Combo koji pomaže u dodatnom maksimiziranju snage napajanja.

Nakon što je kompanija još početkom veljače predstavila dvije varijante kućišta Eclipse, P400 i P400S, sada predstavlja nešto potpuno novo i originalno. Spajanje dvije grafičke kartice (ili 4) već je odavno stara stvar, a sada se pruža mogućnost spajanja dva napajanja.

Power Combo dizajn, koji je patentirala kompanija poznata po kućištima, Phanteks, omogućava spajanje dva napajanja u jednom računalu, kojem će se dodatno povećavati snaga. Radi se o pravom plug and play sustavu koji ne zahtijeva nikakvo rezanje žica. Dizajniran je da bude siguran i zaštićen, sadržavajući koncept opširnog napajanja koji vrši prevenciju od gašenja sustava u slučaju da jedan od napajanja zakaže. Ovakav sustav osigurava da sve važne informacije i podatci budu sigurni i sačuvani.

PH PWCOB 1

Dizajn Power Comboa pruža dobar izbor za high end sustave koji zahtijevaju više snage. Potpuno je kompatibilan s Mini ITX, mATX, ATX i E-ATX matičnim pločama. Sadrži unikatan strujni krug koji limitira navalu struje kako bi poboljšao stabilnost, a ujedno pomaže i u dijeljenju napona dva napajanja i njihovoj učinkovitosti. Ukupni maksimalni kapacitet navodi se do 1170 W.

PH PWCOB 2

Ova zanimljiva i kreativna ideja od Phanteksa bit će dostupna u ovom mjesecu po cijeni od 40 eura (oko 297 kn). Imajući u vidu cijenu, korisnik se ne mora odlučiti za micanje starog napajanja i kupovanje novog i skupljeg ako treba veću snagu, nego može uzeti puno jeftiniji koji će surađivati sa starim.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.