Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu

Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu

Kompanija je predstavila svoj patentirani Power Combo koji pomaže u dodatnom maksimiziranju snage napajanja.

Nakon što je kompanija još početkom veljače predstavila dvije varijante kućišta Eclipse, P400 i P400S, sada predstavlja nešto potpuno novo i originalno. Spajanje dvije grafičke kartice (ili 4) već je odavno stara stvar, a sada se pruža mogućnost spajanja dva napajanja.

Power Combo dizajn, koji je patentirala kompanija poznata po kućištima, Phanteks, omogućava spajanje dva napajanja u jednom računalu, kojem će se dodatno povećavati snaga. Radi se o pravom plug and play sustavu koji ne zahtijeva nikakvo rezanje žica. Dizajniran je da bude siguran i zaštićen, sadržavajući koncept opširnog napajanja koji vrši prevenciju od gašenja sustava u slučaju da jedan od napajanja zakaže. Ovakav sustav osigurava da sve važne informacije i podatci budu sigurni i sačuvani.

PH PWCOB 1

Dizajn Power Comboa pruža dobar izbor za high end sustave koji zahtijevaju više snage. Potpuno je kompatibilan s Mini ITX, mATX, ATX i E-ATX matičnim pločama. Sadrži unikatan strujni krug koji limitira navalu struje kako bi poboljšao stabilnost, a ujedno pomaže i u dijeljenju napona dva napajanja i njihovoj učinkovitosti. Ukupni maksimalni kapacitet navodi se do 1170 W.

PH PWCOB 2

Ova zanimljiva i kreativna ideja od Phanteksa bit će dostupna u ovom mjesecu po cijeni od 40 eura (oko 297 kn). Imajući u vidu cijenu, korisnik se ne mora odlučiti za micanje starog napajanja i kupovanje novog i skupljeg ako treba veću snagu, nego može uzeti puno jeftiniji koji će surađivati sa starim.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Phanteks najavio Power Combo dizajn napajanja kojim se omogućava dva PSU-a u računalu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.